| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Nero Burning ROM u Tehnologija i Tehnika forumu; Zadnjih misec dana gore pomenuti program me zeza i to na način da kad stavim pržiti neki cd registrira ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-02-05 Lokacija: Split
Poruka: 15
![]() | Nero Burning ROM Zadnjih misec dana gore pomenuti program me zeza i to na način da kad stavim pržiti neki cd registrira mi failed (neuspio pokušaj), pokušam ponovo ovaj put prihvaća prženje ali isti proces ponavlja (dva tri puta) i ako sam dobre sreće napokon uspije spržiti ono što se od njega traži. Zanima me u čemu je problem, programu (Nero 6.3.0.2) ili možda u pržilici ili ... Dali je stvar u zakrpama ili trebam novi program, postoji li koja novija verzija free i gdje, trebam li u slučaju instalacije novije verzije staru deinstalirati ? Puno upitnika za jednog amatera, uh ... mmm
__________________ ČOVJEK JE JEDINA GREŠKA PRIRODE |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Nero Burning ROM Zadnja verzija je Nero-6.6.0.16 http://www.nero.com/eng/select_server.php?pak=1 Probaj deinstalirat nero i novu verziju bacit. Mada ne vjerujem da je zbog toga.
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
![]() |
| Tagovi: burning, nero, rom |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:21.

mmm