| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi "Nero Lite" i "Nero Micro" u Tehnologija i Tehnika forumu; 'Nero Lite' and 'Nero Micro': smaller sometimes is better Ovo je web s tech vijestima, sve što vam treba je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned | "Nero Lite" i "Nero Micro" 'Nero Lite' and 'Nero Micro': smaller sometimes is better Ovo je web s tech vijestima, sve što vam treba je tamo. Ne znam koji je status ovoga .. ja si skidam. Za vas na dial-upu ili sporijim vezama, ovo je super - Nero Micro ima samo 13MB, a u verziji 7.7.5.1 je. Navalite dok ima ![]() EDIT :: OK, za ovo vam treba serial ... znači nije ništa ilegalno ... [RELEASE] Nero 7 Lite / Micro v7.7.5.1 - MSFN Forums provjereno na forumima sa kojih je postano ... ovo su smanjene verzije koje ne sadrže sva ova sranja koja inače ima u najnovijim verzijama Nero. Zadnji Uredio silence : 27-02-07 u 12:00. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-01-07 Lokacija: Presečno, lep gradić Godina: 24
Poruka: 536
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: "Nero Lite" i "Nero Micro" E, to je milina stvar! Loristim od kad je Nero 7 izašao. Kako ga nikako nisam uspio spustiti ispod 180 MB (A i to je uvrh glave, tj. preprepreviše za program za snimanje, pogotovo za Nero, koji je slovio pod profesionalan program, ali s 7 su se usrali). Tako ionako mi služi sam za snimanje CD-a. Sad, koliko ima programa ta 7 u sebi... To je jednostavno presmiješno. I prebedasto! Srećom, pa su se našli stručnjaci i stvorili ovakav, Micro Nero. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: "Nero Lite" i "Nero Micro" Really cool ... thx Silence
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
![]() |
| Tagovi: litequot, microquot, quotnero |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:28.