| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Nestalo 190gb na hardu u Tehnologija i Tehnika forumu; imam problem sa hard diskom kad sam danas isao reinstaliravati windowse tijekom formatiranja particija pisalo mi se da mogu koristiti ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-07-08
Poruka: 2
![]() | imam problem sa hard diskom kad sam danas isao reinstaliravati windowse tijekom formatiranja particija pisalo mi se da mogu koristiti samo 130gb a inace imam hard od 320 i sad di je netalo ostalih 190gb?? |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-07-08 Lokacija: ST
Poruka: 45
![]() | Re: Nestalo 190gb na hardu Tako je windowsi bez SP1 ili bar dva nevide veču particiju od 130 GB, tako da slipstreemaš svoj windows i sprži novi ili ga skini sa slipstreemanim SP3, SP2 i SP1
__________________ |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Nestalo 190gb na hardu nekuzim zasto nemas dvije particije,jedna di je windows velicine oko 20 gb i drugu za ostala sranja,time bi ti bili sigurni podaci a i nebi ima tih problema sa prepoznavanjem...nema smisla stavljati win na particiju od preko 40 gb a kamo tek 130 niti ostaviti na hardu samo jednu particiju...a ak imas dvi particije pa si samo obe formatira tijekon instalacije onda je to debilana,treba si samo formatirat onu na koju ces staviti win a ovu drugu sa programom poput partition magic...
__________________ ...u raju je lijepo...ali u paklu je ekipa... |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Nestalo 190gb na hardu Citat:
| |
| | |
![]() |
« VIDEO UPLOAD & WIEW
|
font »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |