| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Nestao D disk (help) u Tehnologija i Tehnika forumu; Sve je bilo ok, do prije 3 dana kad sam skinula simse. 3 dana smo ih pokušavali instalirati i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma | Sve je bilo ok, do prije 3 dana kad sam skinula simse. 3 dana smo ih pokušavali instalirati i prvi put je tvrdio da je error na D disku, poslije je tvrdio da nešto fali i da ne želi pisati po "3. cd-u" ... ugasila sam sve instalacije, resetirala komp i sve je bilo ok... ostao je kao i inače raditi cijelu noć s uključenim winampom... (ostali nebitni programi su bili pogašeni)... pošto svaki dan u 5 ujutro obavlja sam update i scan kompa, to je i jutros napravio, ali kad sam se probudila i pokušala ga dići rekao mi je da ima neku pogrešku na D disku i da ne može pisati po njemu. morala sam resetirati komp jer nije prihvatio da sam skužila šta hoće reći... kad sam ga upalila i pokušala doći do D diska i njegovih shortcutova više ga nije bilo. proglasio se nestalim i htio ga ponovno formatirati. setup-i programa su mi na D disku a instalirani na C... i sad se bune da im fale file-ovi... jel netko možda zna o čemu se radi? Pokušali smo i tražiti s AVG-om i TuneUp-om dali su oni možda našli virus pa ga zbrisali... ali nema ničega
__________________ This day will never happen again |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Nestao D disk (help) Heh nisam te baš razumio... Ali iz tvojeg opširnog opisa problema vidim da si zabrinuta... Pretpostavljam da virus nije. Najvjerojatnije neuspjela instalacija. Daj pokušaj napraviti System Restore, probaj stisnuti datum do prije 2 ili 3 dana od dana nastanka problema. START > PROGRAMS > ACCESSORIES > SYSTEM TOOLS > SYSTEM RESTORE. Imaš znači dva diska ne? Prvi ti je C: i na njemu je instaliran windows i drugi je D: i na njemu imaš podatke?
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul. |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Nestao D disk (help) ja sam objasnila onako kako sam ja skužila, ipak je moj komp... al je čudan bio zadnja dva dana Citat:
Nije nikakva neuspjela instalacija ako misliš na hard disk jer nije od jučer... a simsi sami ne mogu obrisati disk zbog neuspjele instaacije. da, na C disku su programi i windowsi, a na D disku svi moji file-ovi, glazba, filmovi i sve što god imam. trenutačno smo spojili lan pa prebacujemo s programa koji je love preporučio i koji je našao sve pa prebacujemo na drugi komp... pa ćemo formatirati D-disk i vratiti sve nazad... nadam se da će ići.
__________________ This day will never happen again | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:22.