| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi nod32 & Drspyware u Tehnologija i Tehnika forumu; molim vas da netko stavi link za downloadanje nod32 i doctor spywarea....znam da su ti linkovi već bili na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,473
![]() | nod32 & Drspyware molim vas da netko stavi link za downloadanje nod32 i doctor spywarea....znam da su ti linkovi već bili na croportalu, ali dr spywarea ne mogu naći, a nod 32 se više ne može skinuti. Na netu gdje god sam našla da se može skinuti, skine ga, ali samo mogu detektirati viruse, a traži da se registriram da bi ih mogla ukloniti.Hvala unaprijed ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,473
![]() | Re: nod32 & Drspyware imaš mail u mom profilu....ali nije mi toliko bitan nod32 koliko doctor spyware pa se nemoj bezveze mučiti. Hvala Ako netko ima link za skidanje drspywarea-to mi je bitnije jer večeras kad sam vidjela kakvog mi je bratić pokupio spywarea, uhvatila me panika! Užas |
| | |
| | #6 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: nod32 & Drspyware Šta će ti drspyware... uzmi Spybot-Search&Destroy
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #8 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: nod32 & Drspyware Ma nema tog spywarea kojeg Spybot S&D ne može ubit... Download
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #10 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: nod32 & Drspyware Nema na čemu, a za nod32, skineš s komercijalnu verziju i onda me kontaktiraš na PM ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: drspyware, nod32 |
« VoIP - Voice over IP
|
help »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:35.

Ako netko ima link za skidanje drspywarea-to mi je bitnije jer večeras kad sam vidjela kakvog mi je bratić pokupio spywarea, uhvatila me panika! Užas
Hvala, Gogy!