| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi nod32 & Drspyware u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: silence je, normalno je. inače, ako tražiš najnovije programe, preporučam ti torrente za skidanje, ja sav ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| Administrator | Re: nod32 & Drspyware Citat:
hahhahhahahhahhaha, polomit ću se od smijeha, ali stvarno, hahhahaha ![]() e skoro sam pao sa stolice, e fakat, hahhaha ovo je presmiješno, nemojte mi to raditi ![]() | |
| | |
| | #46 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
![]() | |
| | |
| | #47 (permalink) | |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: nod32 & Drspyware Citat:
Ja sam mislila da je našao 128 sumnjivih točaka, a ne nužno spywarea? A s obzirom na to da sam si tek sad skinula antispyware....ne bi se ni čudila i da sam ih 300 pokupila otkad sam na netu![]() Što se tiče updatea...to radim redovno, ne brini Thanx anyway ![]() | |
| | |
| | #48 (permalink) | |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: nod32 & Drspyware Citat:
Znači zato ti nisi htio ništa pomoći? Joj joj, baš si macho man![]() | |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-04-08
Poruka: 1
![]() | Re: nod32 & Drspyware NOD32 je odličan ali ako se uzima originalna verzija samo jedno upozorenje cijena:290kn,i poslije toga problemi firma NOD iz zagreba nakon 3 do 4 dana blokada i od vlasnika firma! ako triba može se poslati e-mailom originalna verzija samo je triba krekirati |
| | |
![]() |
| Tagovi: drspyware, nod32 |
« VoIP - Voice over IP
|
help »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:59.

:

Ja sam mislila da je našao 128 sumnjivih točaka, a ne nužno spywarea? A s obzirom na to da sam si tek sad skinula antispyware....ne bi se ni čudila i da sam ih 300 pokupila otkad sam na netu
Znači zato ti nisi htio ništa pomoći?