| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Norton 2005 - subscription? u Tehnologija i Tehnika forumu; Oj, Imal ko neki programcic da mi produzi na nortonu 2005 pretplatu??? Imo sam za 2003 one killere i nail ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,135
![]() ![]() ![]() ![]() | Norton 2005 - subscription? Oj, Imal ko neki programcic da mi produzi na nortonu 2005 pretplatu??? Imo sam za 2003 one killere i nail programe, valjda postoji i za 2005 tak nekaj, sam kaj nisam uspil nac. FALA ![]()
__________________ pametni znaju |
| | |
| | #3 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Norton 2005 - subscription? Veće sranje od nortona nisam vidio... NOD32 nije uopće skup a najbolji je (za razliku od ovog smeća nortona) Pa ako ti nije problem dat nešto para za NOD32 iskreno preporučam. A ako nemaš novaca stavi si AVG (besplatan a dobar)
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,364
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Norton 2005 - subscription? zbilja je sranje... ja sam imao norton 2003, sad imam AVG Server Edition. I kad bi nabavio crack za subscription malo je radio, onda ga prepozna pa si u kurcu..a onaj njegov Symantec Live Update, program je koji ni do sada ne mogu skinut s kompa i zbog kojeg mi se sjebao WMI ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter | Re: Norton 2005 - subscription? imao sam ga ja ali vrlo kratko (radi gore navedenih rzloga), a aktivirao sam ga tako da sam otisao na ono register via phone (tak nes) i tam moras malo pogledat, inace preporucam ti kao i drugi neki drugi antivirusni program, ja koristim avast home edition (besplatan) i super sam zadovoljan
__________________ "Everything that has a beginning has an end" |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,135
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Norton 2005 - subscription? uhuhu fala vam svima al ja sam pital jel ima ko za nortona05 neki crack ovo ono, imam taj prog na poslu pa mi se ni nije dalo mijenjat.. ajde kad istekne bum stavil avg..
__________________ pametni znaju |
| | |
![]() |
| Tagovi: norton |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:38.

pametni znaju