| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Nova verzija Firefoxa u Tehnologija i Tehnika forumu; Nova verzija Firefoxa Organizacija Mozilla objavila je probnu verziju novog izdanja Web čitača Firefox, koja donosi niz poboljšanja u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 13-07-05
Poruka: 536
![]() ![]() | Nova verzija Firefoxa Nova verzija Firefoxa Organizacija Mozilla objavila je probnu verziju novog izdanja Web čitača Firefox, koja donosi niz poboljšanja u odnosu na prethodnu verziju. U novoj verziji čitača poboljšano je zaustavljanje iskačućih prozora, navigacija i podrška za Web standarde. Nova verzija čitača nosi oznaki 1.5, a odgovorni u Mozilli su pozvali sve koji to žele da je isprobaju i daju svoje sugestije pre objavljivanja zvanične verzije koja se očekuje do kraja godine. U novoj verziji čitača, pored ostalog, poboljšan je sistem za nadogradnju i ubrzana navigacija, a promenjen je izgled prozora Preferences. Ugrađena je podrška za Scalable Vector Graphics (SVG), JavaScript 1.6, Cascading Style Sheets (CSS) i Dynamic Hypertext Markup Language (DHTML). Firefox je poznati Web čitač otvorenog koda koga je dosada preuzelo više od 100.000.000 korisnika. Povećava brzinu učitavanja stranica. I još drugih mogućnosti podešavanja Firefox. Otvoriti Firefox u address bar upisati http://fasterfox.mozdev.org/index.html ispod kliknuti na Download Fasterfox Install Fasterfox 0.7.9 Ukoliko se javi sigurnosni bar tada na EDIT - iAllow Sites - Allow. U Opcijama Firefox ima podešavanje FASTERFOXA Turbo ... - Custom.. U donjem desnom uglu se nalazi ikona Fasterfox. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| V.I.P. Član | Zato je najbolja Opera! Opera #1
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-01-07 Lokacija: Presečno, lep gradić Godina: 24
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nova verzija Firefoxa Novija, najnovija verzija Firefox-a!! I to 2.0.0.2! Skidaj dok još ima! ftp://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.or...%202.0.0.2.exe Nema je još na stranicama, ali... Ja znam da je ima! ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Nova verzija Firefoxa Ja već dugo imam verziju 2.0.0.1 koja se sama updatala. U pravilu nikad ne trčim na silu po najnoviju verziju jer sam više puta imao loša iskustva s "prenovim" verzijama. Dok ju mozila ne preporuči sama nemam namjeru tražit po netu nešto nedovršeno u fazi ispitivanja, vjerojatno još puno grešaka.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-01-07 Lokacija: Presečno, lep gradić Godina: 24
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nova verzija Firefoxa Ali ovo nije prenova verzija,nit' je beta ni bilo koja "probna" verzija, nit' je tražena po Internetu, i ako pogledaš link, vidiš da bi ju skinuo s njihovog ftp servera. A nisam ja kriv što znam kad će izdati novu verziju! Ili možda jesam?! Eto ti mojeg firefoxa: |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nova verzija Firefoxa auto-apdejtiralo mi... ne vidim neke promjene, treba pročitat šta kažu u mozilli. edit: Citat:
__________________ Ne zanosim se bajkama, ne sanjam o carstvima I znam da prolazi sve, al' u srcu nešto ostaje Ostat ću mlad, ovaj trenutak sad', neka bude vječnost... Zadnji Uredio ševa : 24-02-07 u 00:18. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: firefoxa, nova, verzija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:53.