| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Nova verzija Firefoxa u Tehnologija i Tehnika forumu; Koja je razlika, evo sam izvršio update, ali ne vidim u čemu je razlika ?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Nova verzija Firefoxa Citat:
Većina nas je updateala na V 2.0.0.1 A navodno postoji i bitno drugačija verzija V 2.0.0.2 I da budem iskren, nije mi baš jasno da se bitno drugačija verzija označava samo promjenom zadnje broja umjesto prvog?
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| charolastra | Re: Nova verzija Firefoxa Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.1.2) Gecko/20070219 Firefox/2.0.0.2 Imam tu zadnju verziju i isti k....
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #14 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-08-06
Poruka: 1,102
![]() | Re: Nova verzija Firefoxa Da je verzija bitno drugačija (ima dodatne opcije, promijenjen izgled i sl.) onda bi se mijenjao drugi po redu broj u verziji, kao što je bilo kad je izašla verzija 1,5. Verzija 2,0,0,2 donosi samo neznatne izmjene, većinom vezane uz sigurnost browsera i njegovu stabilnost.
__________________ Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba. |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Banned | Re: Nova verzija Firefoxa Citat:
2.0 je donio spell checker, phishing filter i druge nove feature ... s druge strane, razlike u zadnjem broju, se odnose na bug fixove i security update ... dakle, stalno poboljšanje u malim koracima već objavljenih mogućnosti ... sljedeća verzija je 3.0 i donosi poprilično novosti ... | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| charolastra | Re: Nova verzija Firefoxa Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9a3pre) Gecko/20070224 Minefield/3.0a3pre Stavio sam ovu novu jer mi je dvojka nešto počela štekati. Za sad sam zadovoljan jedino što mi ne rade add-onsi ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Nova verzija Firefoxa Juče je i redovnom došao update za novu verziju i razlike gotovo i ne primjetim. Za sad sve radi zadovoljavajuće dobro. Posebno od kad sam dodao NoScript.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-01-07 Lokacija: Presečno, lep gradić Godina: 24
Poruka: 536
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nova verzija Firefoxa Citat:
Koristiš alfa verziju i još k tome pre release, znači, niti potpunu alfa-verziju... Ako se ne varam... A Alfa ti je još daleko od beta-vrzije, koja je malo bliže punoj verziji. Ne bih ti to savjetovao... To je još sam "ljuska", odnosno olupina od Firefox-a 3. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: firefoxa, nova, verzija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:39.