| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Nove cijene ADSL-a! u Tehnologija i Tehnika forumu; ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Nove cijene ADSL-a! Baš gledam ovo što je uokvireno na slici... i brine me to malo...Nisam vidio da je Iskon napravio isto ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nove cijene ADSL-a! ja sam danas dobio racun za prosli mjesec i nista ne pise o novim cjenama ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| side scrolling arcade action gamer | Re: Nove cijene ADSL-a! Weeeeeeehaaaaaaaaaa izgleda da ovo nije zajebancija: Sa tcom korisničkih stranica: Zbog trenutne akcije promjene MAXadsl korisničkih paketa nije moguće mijenjati korisnički paket. Nove cijene i novi paketi važeće su već od 1.9.2006! MAXadsl korisničke pakete na ovim ćete stranicama moći mijenjati od 18. rujna 2006. Vaš dosadašnji korisnički paket MAXadsl Super 2 GB se ukida i automatski postaje MAXadsl Super 5 GB. MAXadsl Super 5 GB mjesečna naknada: 59 kn* 5 GB mjesečnog prometa uključeno u mjesečnu naknadu promet: 20 kn po bloku od 1 GB
__________________ What a hell am I doin here? I don't belong here. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nove cijene ADSL-a! ja imam Start paket... sad su stavili za 100kn 1GB, a prije je bilo 512 MB.. svakih daljnjih 1 GB je 20 kn!! to bi onda znacilo da za istu cijenu imamo vise prometa za trosit:čekić :čekić jel to moguce???! ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Nove cijene ADSL-a! Citat:
Sad ću i spavati za kompjuterom ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: adsla, cijene, nove |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |