| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Nove cijene ADSL-a! u Tehnologija i Tehnika forumu; Evo ga... Iskon je čak za koju kunu jeftiniji. 5GB na t-comu je 138 kn a na Iskonu 134kn ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Nove cijene ADSL-a! Evo ga... Iskon je čak za koju kunu jeftiniji. 5GB na t-comu je 138 kn a na Iskonu 134kn I na Iskonu ako se slučajno pređe ne plaća se 20kn za 1Gb paketa nego 10kn za 512mb + 256 fair use (kod t-coma nema fair use) Sretan sam što sam na Iskonu... po meni ipak je nešto bolje... mrvicu...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nove cijene ADSL-a! znaci vise nema fair use kod t-com-a?? ako se nakon 1 gige jos pređe manje od 500 MB placa se cijeli gigabajt?? jesi siguran da su to ukinuli??
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... Zadnji Uredio Hagan_Bajan : 08-09-06 u 23:40. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Nove cijene ADSL-a! Osim povećanja brzine i smanjenja cijene osnovnog paketa, i dalje je cijena 20 kn po gigabyteu, fairuse je podvala, zato što ga obračunaju sljedeći mjesec, a da li je obračunaska jedinica 1G po 20 kn ili 512k po 10 kn apsolutno nema nikakove veze. |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| butsecks | Citat:
Al uskoro mi dolazi 24' monitor pa će valjda to riješit taj problem. ![]() Što se tiče internet veze, koristi li itko od vas vodatel triple uslugu (tv, telefon i optički kabel)? To me strašno zanima jer se čini puno kvalitetnije od tcom-ovog adsl-a.
__________________ Ja živim na slepom koloseku... | |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Nove cijene ADSL-a! Citat:
Ovo što se tiče što nema fair use-a kod t-coma...neko je reko da mu je svejedno jel ima fair use ili nema... al nije baš tak... da recimo ima fair use sad bi t-com davo 512MB gratis (a to i nije tak malo, par albuma si možete skinit) A t-com to nema... I ovo što kaže maslow kaže da li je 512 po 10kn ili 1GB po 20kn da to apsolutno nema nikakve veze... IMA! Npr. pređeš slučajno 1mb (što se meni često puta znalo desit) i jel ti onda svejedno hoće te okinit 10 ili 20kn? Nekome je to možda isto e al ima i onih kojima nije! 10kn je dva kruha...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
![]() |
| Tagovi: adsla, cijene, nove |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:51.

jesi siguran da su to ukinuli??