| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Nove cijene ADSL-a! u Tehnologija i Tehnika forumu; @ ovako gledajte... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #24 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Nove cijene ADSL-a! Nikakva... business flat je samo da firme mogu plačat preko računa...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #28 (permalink) | ||
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,501
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nove cijene ADSL-a! Citat:
![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| ||
| | |
| | #29 (permalink) |
| 4nick8or | Re: Nove cijene ADSL-a! kak da riješim problem, ja bi adsl a ne daju mi ,naime telefon mi glasi na starog a ja sa starim ne razgovaram i on je u inozemstvu, kako jedino on može potpisat, u velikom sam sranju, a nebi mijenjao telefonski broj, sranje do bola. ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,621
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nove cijene ADSL-a! Citat:
![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem | |
| | |
![]() |
| Tagovi: adsla, cijene, nove |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:50.

Ako je abortus ubojstvo, onda je drkanje genocid. 
Spider pig, spider pig, does whatever a spider pig does, can he swing, from a web, no he can't, he's a pig!