| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Nove cijene ADSL-a! u Tehnologija i Tehnika forumu; Pa naravno kroz optiku može proći 20 TV signala istovremeno, a kroz bakar samo jedan uz ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Nove cijene ADSL-a! Pa naravno kroz optiku može proći 20 TV signala istovremeno, a kroz bakar samo jedan uz pretpostavku da nema induciranih smetnji. Naime smetnje koje se pojavljuju u prenosu znače da se pobrkani paket u DLS-u mora slati ponovo, dok kod TV signala to nije toliko bitno. Mi u školi imamo satelitski download. Brzine su zastrašujuće. S obzirom da serveri ne mogu isporučivati brzinom kojom mi možemo primati normalno je da radim nekoliko downloada u isto vrijeme, i to svaki s preko 100 kByte/s. Problem je samo u tome što je kablovska TV u Hrvatskoj još u pelenama. Na zapadu je kablovska najveći konkurent telefonskoj mreži. Zadnji Uredio Maslow : 12-09-06 u 12:14. |
| | |
| | #32 (permalink) | |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,527
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nove cijene ADSL-a! Citat:
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... | |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,473
![]() | Re: Nove cijene ADSL-a! Citat:
Kad ti vidiš ono što želiš vidjeti, a ne ono što piše Kao uostalom i cijeli muški rod ![]() | |
| | |
| | #37 (permalink) | |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,527
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nove cijene ADSL-a! Citat:
ma imaš na njihovoj stranici zahtjev koji treba ispunit i poslat im poštom ili faxirat. znam to jer je od frenda stari s broda uspio riješit bez dolaska u Hr,dakle ako se može iz tihog oceana valjda se može odsvuda. raspitaj se u nekom njihovom centru,dat će ti sve točne informacije
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... | |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-09-05
Poruka: 5
![]() | Re: Nove cijene ADSL-a! ajde po vašem mišljenju tko nudi najpovoljniji flat u HR? Jeli moguće ako imaš broj kod T-coma uzet DSL kod optime telekom? ili moraš radit sranja, mjenjat broj i pizdarije... jer brijem da je optima jeftinija... fuck T-com - to su lopovska govna. to je u stvari (ako se ne varam) firma iz Njemačke. E, baš me zanima koliko flat rate kao i taj priključak koji mi plaćamo dođe u Njemačkoj? Zašto kad je njima isti kurac (mislim na njihove troškove) dali ja skinem mjesečno 1 GB ili 1000 GB, zašto onda ne pojeftine taj flat rate. To je previše platit 200 kn za flat + ono uz pretplatu. Oni su lopovi i ja ih mrzim i mrzit ću ih uvijek.... |
| | |
| | #40 (permalink) | |
| Administrator | Re: Nove cijene ADSL-a! Citat:
![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: adsla, cijene, nove |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:55.

Kad ti vidiš ono što želiš vidjeti, a ne ono što piše