Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Računala
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Računala Raspravljate o temi Nove cijene ADSL-a! u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: hhlove fuck T-com - to su lopovska govna. to je u stvari (ako se ne varam) firma ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-09-06, 21:00   #41 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,885
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel
Re: Nove cijene ADSL-a!

Citat:
Pravi autor: hhlove

fuck T-com - to su lopovska govna. to je u stvari (ako se ne varam) firma iz Njemačke. E, baš me zanima koliko flat rate kao i taj priključak koji mi plaćamo dođe u Njemačkoj? Zašto kad je njima isti kurac (mislim na njihove troškove) dali ja skinem mjesečno 1 GB ili 1000 GB, zašto onda ne pojeftine taj flat rate. To je previše platit 200 kn za flat + ono uz pretplatu. Oni su lopovi i ja ih mrzim i mrzit ću ih uvijek....
Oni su samo uzeli ono što im je netko omogućio. Cijeli se zakoni donose samo da se legalizira pljačka i vampirlook T-coma i ostalih kolonizatora. Razlika lijepe nam naše i nekadašnjih kolonija je da su tamo zakonovladali stranci, a mi sami skidamo hlače i gaće i još se, onako, lagano naguzimo!
Prljave igre 1 - TK Olimpijada 2006
Odgovori sa citatom
Star 22-09-06, 01:55   #42 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 46
Poruka: 6,622
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Citat:
Pravi autor: Lovel
Oni su samo uzeli ono što im je netko omogućio. Cijeli se zakoni donose samo da se legalizira pljačka i vampirlook T-coma i ostalih kolonizatora. Razlika lijepe nam naše i nekadašnjih kolonija je da su tamo zakonovladali stranci, a mi sami skidamo hlače i gaće i još se, onako, lagano naguzimo!
Prljave igre 1 - TK Olimpijada 2006
Jako lijepo rečeno.
Rep+
Maslow je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-12-06, 17:52   #43 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 27-04-06
Poruka: 165
bobozgb se izdvaja iz mase

nacuo sam da od nove god. t-com ide dolje s cjenama ,tj. dizu speed ...

Flat bi trebao bit oko 150 kn .. ? zna tko sta o tome ?
Odgovori sa citatom
Star 25-12-06, 18:00   #44 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-08-05
Godina: 21
Poruka: 1,426
Casey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Casey

Citat:
Pravi autor: bobozgb Pogledaj Poruke

A svi smo načuli!
Zasad ima ova neka akcija flata za 128kn ...::: VM | mreze :::...

a za t-naciste ima samo ova vijest
Radio DEEJAY
Casey je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-12-06, 00:19   #45 (permalink)
Daydreamer

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 21
Poruka: 5,212
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Jaaaooooooooooo!!!! Gorjet će kablovi...

Ali, tko će dočekat to... [plač]
Servant je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-01-07, 21:57   #46 (permalink)
Starter

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 26
Poruka: 19
Slayer se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: bobozgb Pogledaj Poruke

jel imas sta novo u vezi s tim..??
Slayer je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-01-07, 23:33   #47 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Godina: 20
Poruka: 6,498
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy

Očito ništa...

Novosti o autima | Osiguranje auta
Gogy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-01-07, 17:45   #48 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-10-06
Poruka: 781
Iochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavan

Citat:
Pravi autor: Casey Pogledaj Poruke
A svi smo načuli!
Zasad ima ova neka akcija flata za 128kn ...::: VM | mreze :::...
Jedna zanimljivost vezana za ...::: VM | mreze :::...
Ne znam da li je bilo već negdje na forumu ali kad se pogleda tko je tko u toj tvrtki ...::: VM | mreze :::... a zatim malo pogleda po netu i gle čuda: Untitled-1 Ostaje samo pitanje: Slučajnost, netko se zeza ili...?????????????

Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!!
Iochannes je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-03-07, 18:00   #49 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 22-02-06
Poruka: 303
fred se izdvaja iz mase

ima li ko kakvih iskustava sa iskon duo? Akcija | Iskon - broadband telekom
150kn telefonska pretplata + flat 768/192kbs... ponuda je puno bolja od t-com-ove, samo sam cita da se desi pad sistema, pa neradi ni adsl ni telefon.
ali isto me tako zanima jesu li oni zapravo u vlasnistvu t-coma, ili san ja krivo svatija... jer ako jesu onda cu samo napisat "Only in this country"
fred je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-03-07, 23:54   #50 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-11-06
Godina: 18
Poruka: 460
WC NeT se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku WC NeT

jel zna netko koje su sad cijene na VM mreži..... ne mogu naći cijenu za flat i 5GB???????????????
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: adsla, cijene, nove

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:07.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114