| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Nove cijene ADSL-a! u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: hhlove fuck T-com - to su lopovska govna. to je u stvari (ako se ne varam) firma ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Nove cijene ADSL-a! Citat:
Prljave igre 1 - TK Olimpijada 2006
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
| | #42 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Nove cijene ADSL-a! Citat:
Rep+ | |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-04-06
Poruka: 165
![]() | Re: Nove cijene ADSL-a! nacuo sam da od nove god. t-com ide dolje s cjenama ,tj. dizu speed ... Flat bi trebao bit oko 150 kn .. ? zna tko sta o tome ?
__________________ http://www.pljacka.com.hr/ |
| | |
| | #44 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Nove cijene ADSL-a! Citat:
![]() Zasad ima ova neka akcija flata za 128kn ...::: VM | mreze :::... a za t-naciste ima samo ova vijest Radio DEEJAY | |
| | |
| | #47 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Nove cijene ADSL-a! Očito ništa...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #48 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-10-06 Lokacija: Friedrichdorf
Poruka: 781
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nove cijene ADSL-a! Citat: Ne znam da li je bilo već negdje na forumu ali kad se pogleda tko je tko u toj tvrtki ...::: VM | mreze :::... a zatim malo pogleda po netu i gle čuda: Untitled-1 Ostaje samo pitanje: Slučajnost, netko se zeza ili...?????????????
__________________ Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!! | |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-02-06
Poruka: 303
![]() | Re: Nove cijene ADSL-a! ima li ko kakvih iskustava sa iskon duo? Akcija | Iskon - broadband telekom 150kn telefonska pretplata + flat 768/192kbs... ponuda je puno bolja od t-com-ove, samo sam cita da se desi pad sistema, pa neradi ni adsl ni telefon. ali isto me tako zanima jesu li oni zapravo u vlasnistvu t-coma, ili san ja krivo svatija... jer ako jesu onda cu samo napisat "Only in this country" ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: adsla, cijene, nove |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:07.

[plač]

Z A N I M L J I V O