| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Novi djelovi!!!!!!!!!!! u Tehnologija i Tehnika forumu; Nove igrice ce biti s velikom kvalitetom igre ,morat cu sve djelove računala mijenjat,ajoj, jel mi moze itko reci ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | Novi djelovi! Nove igrice ce biti s velikom kvalitetom igre ,morat cu sve djelove računala mijenjat,ajoj, jel mi moze itko reci dali je u najavi grafička s 1 gigom. Ja sam čitao da ce ući u prodaju sljedece godine u 2 mjesecu. ![]()
__________________ I pametni grijese Zadnji Uredio _Aris_ : 29-10-07 u 10:25. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novi djelovi!!!!!!!!!!! Pa kupi gotovu gamersku konfiguraciju, toga bar ima, i još ako je dobar shop, pa su slagali i testirali konfiguracije za najbolje performanse koje mogu dobiti različitim kombiniranjem komponenti, tim bolje, jer nikad sam nećeš složiti nešto takvo ako nemaš iskustva. Ako trebaš naku preporuku obrati se na pp.
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
![]() |
| Tagovi: djelovi, novi |
« download software-a
|
Wireless »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:34.

I pametni grijese