| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Novi Virus Invitation u Tehnologija i Tehnika forumu; ******************************************************** *ovo sam maloprije dobio mailom pa je red da i vi znate* ******************************************************** MOLIM DA OVU OBAVIJEST POŠALJEŠ SVIM TVOJIM ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Ministar Obrane Foruma | ******************************************************** *ovo sam maloprije dobio mailom pa je red da i vi znate* ******************************************************** MOLIM DA OVU OBAVIJEST POŠALJEŠ SVIM TVOJIM PRIJATELJIMA I TVOJE KONTAKT ADRESE U naknadne dane morate paziti da ne otvarate mail zvan „invitation",neovisno tko Vam to šalje,to je virus koji „otvara" olinpijsku baklju koja izgori tvrdi disk na pc. Ovaj virus dolazit će od osobe koje imate u adresaru,zato morate taj mail poslati što više,jer bolje je dobit ovaj mail 25 puta nego dobit virus i otvorit ga. Ako ćete dobit mail sa imenom „invitation" ne otvaraj ga nego treba odmah isključit pc. To je najgori virus objavljen na CNN,klasificiran od Microsofta kao virus najrazorniji ikad postojeći. Ovaj virus otkriven je jučer poslijepodne od MCAfee te za taj virus još nema obrane. Ovaj virus uništava najjednostavnije sektor Zero tvrdog diska gdje vitalna informacija je skrivena. Pošalji ovaj mail svima tebi poznatima,kopiraj ovaj mail i pošalji prijateljima i drugima jer zapamti ako svima njima pošalješ,svi ostali imat ćemo pomoći.
__________________ > next level < |
| | |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Novi Virus Invitation Nešto meni sumljivo tu... čim on tebi kaže da to pošalješ na sve kontakte...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Ministar Obrane Foruma | Re: Novi Virus Invitation ma od frendice sam dobio mail... provjerio sms-om
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 30-07-05 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 640
![]() | Re: Novi Virus Invitation he he ne otvaram mail .....i onako imam preko 20 e mail adresa za koje znam i ne znam... tko ce slat nek salje .... kad se stisa situacija otvorit cu neki novi i amen
__________________ "Što te imam moj zivote , kad mi novaca , picke i jebacine nisi dao " |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Ministar Obrane Foruma | Re: Novi Virus Invitation izgleda da je sve to patka bila... evo link
| | |
| | #6 (permalink) |
| Banned | Re: Novi Virus Invitation baš sam htio reći da je patka... umjesto da se virus šalje sam, ti šalješ na 25 adresa i zagušuješ net... bilo je ovakvih sranja već miljon puta i uvijek se baziraju na ekipi koja nema pojima i koja će stvarno to poslati na sve adrese koje ima... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novi Virus Invitation @hrvojemir ne treba ti nikakva pomoć, virus ne postoji, pročitaj "LINK" u CroSolider-ovom postu.
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
![]() |
| Tagovi: invitation, virus |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Virusi Koji Haraju Hrvatskom | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 30-01-06 21:23 |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:23.

: