| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Novi Virus Invitation u Tehnologija i Tehnika forumu; to je laž ja san dobija jedan e-mail s s drugog e-maila koji je iša ovako i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Starter | to je laž ja san dobija jedan e-mail s s drugog e-maila koji je iša ovako i ja san ga otvorija makar nisam ni zna za virus i ništa mi se nije desilo kompu radi normalno kao i prije a svi znaju da je najjaći virus worm (u prijevodu crv) i zato je ovo jedna čista laž ![]()
__________________ samo bjes, želja za osvetom, stvorit če od mene životinju I zato.... samo u jaja, samo u jaja, pokaži malom šta je tehnika ![]() ![]() Zadnji Uredio daidza : 09-06-08 u 22:05. |
| | |
| | #12 (permalink) |
| charolastra | Re: Novi Virus Invitation da, pa ga tu uvaljaj nama ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Novi Virus Invitation Citat:
![]() Naravno da je laž. ![]() Naravno da e-mail kojeg si dobio nije virus. ![]() Ti si jednostavno dobio pozivnicu za ovo: http://www.meetyourmessenger.com.hr/ P.s. i ti si mi neki hacker... Haker je: 1 Someone who plays golf poorly. 2 A programmer for whom computing is its own reward; may enjoy the challenge of breaking into other computers. 3 One who works hard at boring tasks. 4 A person who enjoys exploring the details of programmable systems and how to stretch their capabilities. 5 One who programs enthusiastically. 7 A person capable of appreciation hack value. 8 A person who is good at programming quickly. 9 An expert at a particular program. 10 An expert or enthusiast of any kind. 11 One who enjoys the intellectual challenge of creatively overcoming or circumventing limitations. 12 A malicious meddler who tries to discover sensitive information by poking around. 13 A programmer who does not understand proper programming techniques and principles. 14 Someone who makes furniture with an axe. 15 One who, or that which, hacks. 16 A player of the nethack game. 17 A person who uses the Internet under a false name. I još bi tu dodao. Hakerstvo nije provaljivanje u tuđa računala, nego je način života. Ako na temelju gornih pravila (koja su figurativna) znaš nekog hakera, i taj ti je haker u oči rekao:"Ti si isto Haker". Onda si haker. Ovak si samo klinac koji se pretvara da je haker. U biti se ne pretvaraš nego imaš samo takav nick.
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Novi Virus Invitation Hehe... Mali mi sere preko PM da mi bude sjebo komp... Hehe... Uuuuu... Jebote gaće mi se treseju. Ajde javno te izazivam!!! Ko će koga više?!
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Novi Virus Invitation Prastara... Glupa hoax bedastoća za stvaranje opće panike na koju ljudi nasjedaju zbog nekog razloga over and over again...
__________________ I sit, in my desolate room, no lights, no music, Just anger I've killed everyone I'm away forever, but I'm feeling better!!! Zadnji Uredio Radanus : 10-06-08 u 18:45. |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-06-08 Lokacija: Osijek
Poruka: 646
![]() | Re: Novi Virus Invitation joj, dost ljudi povjeruje u te lazne mailove. to su jos odavno poceli slat na hotmail i na ostale mailove i svi se odma zbunili i povjerovali da ce to stvarno bit. znam da su 1 slali nesto tipa ako ne kliknes na ovaj link u roku od 5 s, srusit ce ti se windowsi. i ljudi jos klikali, haha |
| | |
![]() |
| Tagovi: invitation, virus |
« tv kartica
|
LimeWire Pro »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Virusi Koji Haraju Hrvatskom | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 30-01-06 21:23 |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:37.