| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Ocijenite moj site u Tehnologija i Tehnika forumu; .YooHee. Evo je napravio sam je prije možda mjesec dana. Pa recite svoja razmišljanja i kritike. Ocijenite od ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-03-06
Poruka: 19
![]() | Re: Ocijenite moj site Ne sviđa mi se ono popular i novosti koji idu preko headera, na meniju ti preporučam da makneš one linije ispod linka i makneš boldano, možeš staviti neku ikonicu pored svakog linka, npr. neki kružić ili strelicu... Općenito stranica izgleda dobro. Ocjena: 3.92 |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Banned | Re: Ocijenite moj site vidi se da je templat na kilometar ... a čim koristiš template i onda ti se još ne da ni uredit neke stavri (kao što su ti rekli), teško da je to uopće "tvoj site" ... rađe napravi nešto stvarno svoje, pa da ljudi vide da si si dao truda za to ... sigurno ćeš ostavit bolji dojam ... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-01-07 Lokacija: Presečno, lep gradić Godina: 24
Poruka: 536
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ocijenite moj site Imaš chat koji će opteretiti server na kojem ti je stranica, tj, srušit će ti je, ako će netko na njemu chatati! Već kod nekoliko korisnika će ti se javljati problemi. A ćemu ti phbb forum? Imaš Joomlaboard i ljepše ga možeš uklopiti u stranicu. Jedino ako će ti na stranici biti i komentirati stotine korisnika, onda ga zadrži. Zadnji Uredio vedo777 : 13-04-07 u 09:54. |
| | |
| | #8 (permalink) | ||
| Starter Datum registracije: 10-04-07 Godina: 17
Poruka: 7
![]() | Re: Ocijenite moj site Citat:
Citat:
| ||
| | |
| | #10 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-11-06
Poruka: 68
![]() | Re: Ocijenite moj site stranica se čini zanimljivom, samo mi nije jasno čemu sve one tražilice na jednom mjestu! Na prvoj stranici ima malo previše linkova, tipa registracija, poruke i slično. Kao da si htio pokazati sve što znaš i to stavio na jedno mjesto... Sve u svemu, ocjena koju bi dao bi bila 3/4 |
| | |
![]() |
| Tagovi: moj, ocijenite, site |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:53.