| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi opera 8.51 u Tehnologija i Tehnika forumu; Joj dečki ako je bilo sry. Ovo moram podjeliti s vamam. Naime slažem XML data island na stranici i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-05-05 Lokacija: Zagreb // Garčin Godina: 28
Poruka: 335
![]() | Joj dečki ako je bilo sry. Ovo moram podjeliti s vamam. Naime slažem XML data island na stranici i odvalim jaja da to izsimuliram na FF (IE radi) i kako mi vrag neda mira idem vidjeti da li radi na operi. a pošto sam prije nekoliko dana napravio reinstal windoza nema je vise instaliranu i nebudi ljeno nego na net po najnoviju verziju. Instaliram Operu 0.51 i krenem po instalaciju od Netscapea. I dok se ovo skidalo idem ja probati Operu. Kad ono javi grešku da proxy traži auth koji Opera ne podržava ,u jebote koji je ovo klinac? idem po opcijama i ukljucujem / iskljucujem tamo neke klince a i dalje banana. i nadjem na internetu da:Opera ne podržava NTLM koji koristi ISA server. OKEJ, koje je rješenje?? qvot: " This proxy server will not work with Opera unless you download and install the MS Proxy Client (mspclnt). Ask your network administrator to configure the server in such a way that it gives you access to the Internet through use of the mspclnt. Then configure Opera as if you were connected to the Internet without using a proxy server. This involves removing all proxy information from your proxy settings. (Go to Tools > Preferences > Advanced > Network > Proxy servers... and disable proxy for all protocols.) Another possibility for the network administrator is to disable encrypted authentication and use basic authentication instead." WTF ja radim u malo vecoj firmi i nemam utjecaj / neželim utjecati na rad našeg proxy-a. A uostalom da im to predložim mislim da bi me razapeli. Svi serveri na kojima radim su IIS i onda naiđem na dio koji kaže: "You may also see the error on similarly configured Microsoft IIS (Internet Information System) servers." Deinstalacija je bila jako brza. Opera, za mene više nepostoji, a bila mi je baš draga, istina, volio sam taj browser.Ako neko ima neko riješenje, osim gore spomenutih, neka javi. Mislim glupo je ograničavati svoje korisnike na korištenje samo nekih tehnologija. HELLOU pa bit weba i je u tome da sve vidiš od svukud. A ne da nemogu vidjeti stranice koje se nalaze na MS serverima. samo kažem Razočarat sam.
__________________ Sweet Zombie Jesus! They say madness runs in our family. Some even call me mad. And why? Because I dared to dream of my own race of atomic monsters, atomic supermen with octagonal shaped bodies that suck blood... : |
| | |
![]() |
| Tagovi: 851, opera |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Opera postala besplatna! | Baltazar | Računala | 7 | 21-09-05 19:45 |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:25.

javi grešku da proxy traži auth koji Opera ne podržava
za mene više nepostoji, a bila mi je baš draga, istina, volio sam taj browser.
: