| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Opera 9 u Tehnologija i Tehnika forumu; Malo gledam sve te mogućnosti nove Opere 9 i divim se... jednostavno savršeno! Ima čak i chat... možete ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| V.I.P. Član | Opera 9 Malo gledam sve te mogućnosti nove Opere 9 i divim se... jednostavno savršeno! ![]() Ima čak i chat... možete napraviti svoju sobu... Nije potrebna nikakva registracija nikakvo dodatno instaliranje, ništa... samo si odaberete nick i možete praviti sobe za chat, možete ih zaštititi passwordom, moguć je i glasovni chat, možete i privatne poruke sa nekim userom u sobi - ma zakon! Možete i postavit ono ko na ICQ, Skype i ostalim programima kao da ste Online, Offline, Busy i slično Mouse Gestures - da mi sad ovo neko hoće oduzet počeo bih plakat ko malo dijete... ovo je tako dobra stvar da je to predobro! Držeći desni klik pomaknete miš mrvicu lijevo -> to vam je za tipku back. Desni klik + mali pomak desno je forward, desni klik + mali pomak dolje otvara novi Tab, desni klik + mali pomaci gore-dolje refresha stranicu... to su vjerojatno najkorišteniji... možete i sami stvarati svoje poteze i akcije... E da i zaboravio sam ono što je već u ranijim verzijama bilo, prebacivanje između tabova možete raditi tako da držite desni klik i scrolanjem... fenomenalno kad se naviknete na to ne možete bez toga, toliko jednostavno toliko brzo Mail client - ovo je već stara stvar ali uvijek je vrijedi spomenuti u Operu je ugrađen mail client, ne morate imati dodatni program za čitanje e-maila. Widgets -> Odlična nova stvar koja vam dopušta da si skinete razne widgete za operu kao što su vremenska prognoza, praćenje rezultata svjetskog prvenstva, razni kalkulatori, satovi, razne igrice za zabavu i još puno toga... Ko još ne zna Opera ima najbolji zoom od svih browsera, ne deformira stranice jer povećava i slike i sve a ne samo tekst kao što je to slučaj kod IE-a i FF-a. Pa ne dolazi do deformacije. Kada su vam u Operi dobro namještene postavke onda je Opera najbrži browser. Opera je siguran browser, opera je besplatna. Bacite IE - koristite Operu 9. ![]() Oficialna stranica: http://www.opera.com/ Download: Opera 9 - 6,2 MB Cijena: besplatno
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta Zadnji Uredio Gogy : 21-06-06 u 21:45. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Opera 9 I fajlovi se mogu slat preko chata ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Opera 9 A, ko ti sluzio kao pokusni kunic? BTW ako cemo se hvalit ja Operu 9 imam vec mjesec i pol, skinuo sam preko PC Vesti dok jos nije bila pustena u javnost... Tako da sam se isfuro vec, ali Gogy je ko malo dijete kada dobije novu igracku ![]()
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Gamer Guru | Re: Opera 9 Citat:
PO logici obrnuto je FORWARD
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Opera 9 Zašt vi ponavljate ono što sam ja dolje napiso već, to za novi tab, back i forward ![]() btw damassa prekini se preseravat...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
![]() |
| Tagovi: opera |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ozezi | k-fLiP | Recycle Bin | 14 | 03-02-07 23:12 |
| Preko tisucu xxx filmova i tovar galerija | walker | Recycle Bin | 4 | 30-12-05 11:27 |
| Narodnjaci na DVD | ray | Recycle Bin | 4 | 11-10-05 20:54 |
| Trade Narodnjaka | ray | Recycle Bin | 1 | 11-10-05 18:05 |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:11.