Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Računala
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Računala Raspravljate o temi Opera 9 u Tehnologija i Tehnika forumu; Malo gledam sve te mogućnosti nove Opere 9 i divim se... jednostavno savršeno! Ima čak i chat... možete ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-06-06, 21:39   #1 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Godina: 20
Poruka: 6,498
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy
Opera 9

Malo gledam sve te mogućnosti nove Opere 9 i divim se... jednostavno savršeno!

Ima čak i chat... možete napraviti svoju sobu... Nije potrebna nikakva registracija nikakvo dodatno instaliranje, ništa... samo si odaberete nick i možete praviti sobe za chat, možete ih zaštititi passwordom, moguć je i glasovni chat, možete i privatne poruke sa nekim userom u sobi - ma zakon! Možete i postavit ono ko na ICQ, Skype i ostalim programima kao da ste Online, Offline, Busy i slično

Mouse Gestures - da mi sad ovo neko hoće oduzet počeo bih plakat ko malo dijete... ovo je tako dobra stvar da je to predobro! Držeći desni klik pomaknete miš mrvicu lijevo -> to vam je za tipku back. Desni klik + mali pomak desno je forward, desni klik + mali pomak dolje otvara novi Tab, desni klik + mali pomaci gore-dolje refresha stranicu... to su vjerojatno najkorišteniji... možete i sami stvarati svoje poteze i akcije... E da i zaboravio sam ono što je već u ranijim verzijama bilo, prebacivanje između tabova možete raditi tako da držite desni klik i scrolanjem... fenomenalno kad se naviknete na to ne možete bez toga, toliko jednostavno toliko brzo

Mail client - ovo je već stara stvar ali uvijek je vrijedi spomenuti u Operu je ugrađen mail client, ne morate imati dodatni program za čitanje e-maila.

Widgets -> Odlična nova stvar koja vam dopušta da si skinete razne widgete za operu kao što su vremenska prognoza, praćenje rezultata svjetskog prvenstva, razni kalkulatori, satovi, razne igrice za zabavu i još puno toga...

Ko još ne zna Opera ima najbolji zoom od svih browsera, ne deformira stranice jer povećava i slike i sve a ne samo tekst kao što je to slučaj kod IE-a i FF-a. Pa ne dolazi do deformacije.

Kada su vam u Operi dobro namještene postavke onda je Opera najbrži browser.
Opera je siguran browser, opera je besplatna. Bacite IE - koristite Operu 9.

Oficialna stranica: http://www.opera.com/
Download: Opera 9 - 6,2 MB
Cijena: besplatno

Novosti o autima | Osiguranje auta

Zadnji Uredio Gogy : 21-06-06 u 21:45.
Gogy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-06-06, 21:45   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika Johnie-Bravo

Datum registracije: 09-05-05
Godina: 26
Poruka: 2,602
Johnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masi
Re: Opera 9

ma opera je jednostavno najbolja!!
Johnie-Bravo je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-06-06, 21:59   #3 (permalink)
mio
prof. Foruma

Datum registracije: 30-12-05
Poruka: 1,222
mio se izdvaja iz masemio se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mio Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mio

stvarno
Odgovori sa citatom
Star 21-06-06, 22:52   #4 (permalink)
V.I.P. Član

Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy

I fajlovi se mogu slat preko chata

Gogy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-06-06, 22:53   #5 (permalink)
mio
prof. Foruma

Datum registracije: 30-12-05
Poruka: 1,222
mio se izdvaja iz masemio se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mio Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mio

ima još jedna držiš desni klik i prema dole i otvori se novi tab to meni treba
Odgovori sa citatom
Star 21-06-06, 22:54   #6 (permalink)
Gamer Guru

Datum registracije: 18-02-05
Godina: 18
Poruka: 1,753
daMassa se izdvaja iz masedaMassa se izdvaja iz masedaMassa se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daMassa Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daMassa

A, ko ti sluzio kao pokusni kunic?
BTW ako cemo se hvalit ja Operu 9 imam vec mjesec i pol, skinuo sam preko PC Vesti dok jos nije bila pustena u javnost... Tako da sam se isfuro vec, ali Gogy je ko malo dijete kada dobije novu igracku

Volkswagen Club Croatia
Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku
daMassa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-06-06, 22:55   #7 (permalink)
Gamer Guru

Datum registracije: 18-02-05
Godina: 18
Poruka: 1,753
daMassa se izdvaja iz masedaMassa se izdvaja iz masedaMassa se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daMassa Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daMassa

Citat:
Pravi autor: mio
ima još jedna držiš desni klik i prema dole i otvori se novi tab to meni treba
Drzi desni i odi lijevo s misem i pusti desni, to ti je BACK.
PO logici obrnuto je FORWARD

Volkswagen Club Croatia
Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku
daMassa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-06-06, 23:10   #8 (permalink)
V.I.P. Član

Zašt vi ponavljate ono što sam ja dolje napiso već, to za novi tab, back i forward

btw damassa prekini se preseravat...

Gogy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-06-06, 23:12   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Johnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masi

meni to ljevo,desno,gore,dole ne radi!
Johnie-Bravo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-06-06, 23:14   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

ja kad držim desnu tipku i stisnem ljevu mi je back a obrnuto mi je forward!
Johnie-Bravo je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: opera

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Ozezi k-fLiP Recycle Bin 14 03-02-07 23:12
Preko tisucu xxx filmova i tovar galerija walker Recycle Bin 4 30-12-05 11:27
Narodnjaci na DVD ray Recycle Bin 4 11-10-05 20:54
Trade Narodnjaka ray Recycle Bin 1 11-10-05 18:05

Trenutno vrijeme na forumu: 09:11.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114