| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Opet nešto zeznula u Tehnologija i Tehnika forumu; Imam nero za snimanje i ko i uvjek oću snimit nešto međutim stavim si cd unutra uđem u nero ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-04-07 Godina: 33
Poruka: 113
![]() | Opet nešto zeznula Imam nero za snimanje i ko i uvjek oću snimit nešto međutim stavim si cd unutra uđem u nero oću snimit pjesme i kad izaberem koje želim oću da krene snimanje međutim pokaže se prozorćić my documents i oće to sejvati stisnem cansel neda mi snimat probala i sejvati opet neda a juće sve bilo o.k šta sam zeznula |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Banned | Re: Opet nešto zeznula ovako od oka ... oće ti snimit image tamo .. možda ti je ostalo to od nekog kopiranja ... e sad ... ne znam jel krećeš iz Nere ili Nero Expressa ... ali ako je to, onda imaš negdi prozor di ti piše "image recorder" i sličica CD ROMa ... to je drop down meni, a druga opcija bi trebo biti tvoj pravi CD ROM ... vidi pa javi ... malo je zajebano ovako preko neta, bez direktnog razgovora, ali mislim da je u tome stvar - prema onome kaj si opisala |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-04-07 Godina: 33
Poruka: 113
![]() | Re: Opet nešto zeznula silence zakon si uspješno riješen problem i sve snimila e da te još priupitam imam DVD FAb descrypter,te DVD FAB expres te platinum i gold program nisam još sa njima snimala kako je sistem kod njih prvo stavim descripter pa umetnem prazni dvd i onda snimam jel tako |
| | |
![]() |
| Tagovi: nero, nero przenje, problem sa nerom, przenje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:12.