| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi prženje download-iranih file-ova s bearshare u Tehnologija i Tehnika forumu; mogu li se pržiti downloadirani file-ovi s bearshare ? (osim uz specijalne registracij)...savjet..tenks... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) | |
| Banned | Re: prženje download-iranih file-ova s bearshare Citat:
svaki fajl koji je na hardu se mora moć zapržit ... baš mi i nije jasno u čemu pričaš ... | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prženje download-iranih file-ova s bearshare Ni meni... da nije pomješao iTunes i Bearshare... ![]()
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 5
![]() | Re: prženje download-iranih file-ova s bearshare sorry, malo sam new u ovom svijetu file share ili već što, p2p...naime fileove koje skinem ne idu na moj hard nego u "my library" bearshare-a koji se (naravno) ne mogu spržiti...da li ja negdje griješim u startu? uglavnom htio tu mjuzu(file)ove imati na hardu ili direkcione ih pržiti...wot ever...još jednom...tenks |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Banned | Re: prženje download-iranih file-ova s bearshare Citat:
meni recimo svi downloadi idu u F: -> BitComet -> Downloads (a više uopće ne koristim BitComet, nego sam podesio ostale programe s kojima skidam da sve stavljaju u taj folder .. čisto iz navike) ... Vrlo vjerojatno imaš i u BearShare opciju da odrediš kamo želiš da ti downloadi idu .. samo ne mogu ti napamet reći, jer nisam koristio taj program ... (svaki p2p koji sam do sad koristio -a to je puno- ima tu opciju) | |
| | |
![]() |
| Tagovi: bear share, przenje |
« DJečje igrice
|
ZFGData »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:37.