| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Pržilica u Tehnologija i Tehnika forumu; Imam problem imam Samsugovu pržilicu i kad stavim snimati sve mi je uredu i finalizira čak,ali na CD-... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| Banned | Re: Pržilica jesi možda u Nero označio da radi test? meni se upravo to dogodilo... snima i sve odradi najnormalnije, ali ničeg na mediju... bacio 2 DVDa u smeće i skoro bacio komp kroz prozor... onda sam primjetio da mi je označeno da radi simulaciju umjesto prženja... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Pržilica Taman sam pošao na počinak, kad mi mobilni zazvoni, prijatelju nešto trebalo hitno stavit na CD ... i ajde kontam, stavit ću mu to, kad tamo problem. Uzmem prazan CD, i stavim ga u pržilicu i pokaže mi ovo kao na screenshotu ... kontam, ne valja CD, idem drugi stavit i tako redom 15ak CD ova i opet isto ... na svakom mi javlja da je pun za zapisivanje ... I tako, ništa ne mogu popržiti, a danas sam mog'o, nije ni 7-8 sati od tog prošlo ... šta da radim ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Pržilica Ja sam .... Ne kužim u čemu je problem ... na Neru sam nekako mu to popržio, ali mi pokazuje da je disk pun, iako je prazan ... ne kužim koji mu je ..rac A imam barem toliko iskustva da prostim okom mogu vidjeti kad je disk prazan, a kad je pun, ili koliko je zazeto (vidi se prsten onaj) ![]() Evo i firefox mi javlja da je stigo 2.0.0.3 <-malo off topica, ali nema veze ... Zna li tko zašto mi je poludio komp Zadnji Uredio zeljonar : 21-03-07 u 23:01. |
| | |
![]() |
| Tagovi: przilica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| DVD pržilica problem | ludiabra | Računala | 6 | 30-12-05 21:50 |
| DVD pržilica | Johnie-Bravo | Računala | 20 | 05-11-05 22:38 |
| DVD pržilica (problem) | Johnie-Bravo | Računala | 4 | 21-10-05 21:34 |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:30.