| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi PayPal i online kupovina u Tehnologija i Tehnika forumu; Sto sam vise na netu to cesce pozelim kupit neke gluposti. Ono, za 10 dolara se moze dobit nes sto ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma | PayPal i online kupovina Sto sam vise na netu to cesce pozelim kupit neke gluposti. Ono, za 10 dolara se moze dobit nes sto mi ful olaksa zivot. I onda ne mogu platit... Kamo god se okrenes PayPal, a da nije paypal bilo bi mi sumljivo... A ne mozes otvorit account ako si hrvat... Napravio sam si svoju Visa karticu, pri registraciji sam odabrao sloveniju ali nista od toga... Da li neko zna nacin kako se mogu "zaobici" pravila koja sprijecavaju kupovinu iz hrvatske... Ako imam frenda u Sloveniji, mogu li njemu dat karticu pa da od tamo plati? ili ne vrijedi opcnito hrvatska kartica... malo sam frustriran... da li neko zna nesto vise od mene? (http://www.petitionspot.com/petitions/hrpaypal)
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: PayPal i online kupovina frend nema svoju karticu. Zato nisam siguran da li bi funkcioniralo...
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: PayPal i online kupovina zanimljivo, dobio sam odgovor na mail... Citat:
__________________ Buffalo theory - my theory | |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Starter | Re: PayPal i online kupovina Citat:
Trenutno tražim neki smartphone na eBayu i cijene su stvarno za 600 kuna niže...ali pošto je to nemoguće dovući do Hrvatske pokušavam preko tete u Americi, ali kaže da bi me carine i ostalo ispalo ko cijeli paket! Kako i na koji način nešto kupiti na eBayu?MOLIM??? | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-09-06
Poruka: 236
![]() | Ja sam plaćao uredno paypalom stvari koje bi kupio na ebay-u sve do nekidan a od onda mi kaže kad se logiram da je moja kreditna kartica registrirana na neki drugi račun i da dodam novu kreditnu karticu! Zna li tko izlaz iz mojih problema, napominjem da na računu imam više nego dovoljno novca.. ![]()
__________________ Stvarnost - iluzija izazvana pomanjkanjem alkohola |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,374
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PayPal i online kupovina Ja sam isto sve normalno kupovao i još nikada nisam imao problema,samo je glupost što još nema mogučnosti da nam netko može uplatiti na račun! A Kevin ako netko koristit tvoj acc mislim da bi mogao imati ozbiljnih problema! |
| | |
![]() |
| Tagovi: kupovina, online, paypal |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| ebay - online kupovina ? | gabrijel_25 | Baš Razno | 18 | 30-03-08 22:18 |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:18.