| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi pentium 4 i koliko maksimalno rama? u Tehnologija i Tehnika forumu; ma cache sam podatak bezveze stavio, bitno mi je koliko mogu povećati radnu memoriju s obzirom koliko matična ploča podrž... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ma cache sam podatak bezveze stavio, bitno mi je koliko mogu povećati radnu memoriju s obzirom koliko matična ploča podržave, a ne znam gdje to pogledati jer nemam papire koje podatke da izvučem da bude jasnije? sorry, ali ne znam puno o hardwearu kao neki od vas.....
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... Zadnji Uredio tarquino : 02-03-07 u 16:17. |
| | |
| | #13 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | našao sam konačno RAM upgrade za ASUS P4B533 RAM for ASUS Motherboards Memory, Buy ASUS RAM Upgrade zgodna stranica.....fala na pomoći.....znači 3 puta po 512 KB i kao tajfun će raditi PS. ti ćeš silence opet popizditi kada čuješ da mi je ekipa gdje sam kupio komp rekla i to kao veliki stručnajci da ne ide više u njega od 512kb sve skupa
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Banned | Re: pentium 4 i koliko maksimalno rama? hahaha .. ma to kaj drobe u tim dućanima ... užas ... još davno sam bio u jednom di je tip objašnjavo čovjeku da uzme Celeron od 2.2 umjesto Pentiuma 2.0, "jer je brži", kaj nema veze s mozgom ... onda mu dođem ja i pitam ga za matičnu ... i samo je blejo, a pitao sam ga jednostavno pitanje "trebam Nforce2 matičnu, najnoviju reviziju, mora imat SoundStorm" ... |
| | |
| | #15 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
![]()
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... | |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Banned | Re: pentium 4 i koliko maksimalno rama? Citat:
INTEL Celeron BOX 346, 64-bit, 3.066GHz, Sck775, 256K, 533Mhz, 411,93kn Intel Pentium4 BOX 524 3.06GHz, 533MHz, 775-pin, 1MB, 517,00kn Razlika je u ČETRI puta više L2 cache memorije ... za 100 kuna ... u performansama je to nebo i zemlja... dodaš je 20-ak kuna i : Intel Pentium4 BOX 531 3.0GHz, 64-bit, 800MHz, 775-pin, 1MB, 537,67kn ima i brži FSB .. kaj je još bitnije ... razlika u performansama između ovog Celerona od 411 kn i Pentiuma od 537 kn je tolka da to nije čak ni smješno .. a za uštedu od jebenih 130 kuna .. | |
| | |
| | #17 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | pa u tome i je fora prodavanja muda i bubrega.....smeća za skoro iste novce, a 'ko zna po kojoj su cijeni nabavljeni i s kojom maržom rade...već vidim da ću se najebati kad budem kupovao novu konfiguraciju najveći je problem taj, što puno ljudi koji e bave s kompjuterima, popravcima i prodajom misle da jako puno toga znaju...a šuplji su skroz..ne svi, ali dosta...i u biti teško je dobiti pravi realni argument i pomoć u najboljoj namjeri kad je tražiš kad si laik u tom području..posebno hardwearskih perfomansi i mogućnosti
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,777
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pentium 4 i koliko maksimalno rama? Ovo ti je morala reć neka teška morončina, jer vidim da dvaput ponavljaš kb, pa predpostavljam da nije tipfeler... ram se ne radi u kb, već 15 godina, ne znam jel se ikad i radio... to ti je dovoljno za digitron ![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #19 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
fala
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,777
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pentium 4 i koliko maksimalno rama? Ah... oprosti... mislio sam da ti je to rekao netko ko radi sa tim... ![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
![]() |
| Tagovi: koliko, maksimalno, pentium, rama |
« Kako smanjiti (kompresirati) sliku da ima manju veličinu?
|
Kako smanjiti broj aktivnih procesa???? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:49.