| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Pitanjce u Tehnologija i Tehnika forumu; BOOOOOOOOOOOOK !!! Imam jedno,zapravo dva pitanja za nekoga tko zna. Neznam si na forumu stavit nove smajliće kao niti napravit ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-10-05
Poruka: 250
![]() | Pitanjce BOOOOOOOOOOOOK !!! Imam jedno,zapravo dva pitanja za nekoga tko zna. Neznam si na forumu stavit nove smajliće kao niti napravit avatar galeriju. Imam brdo smajlića i avatara. Ako netko želi neka mi pomogne HVALA!!!!!! ![]() www.sa-clan.tk |
| | |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Pitanjce Nisi se izjasnio da li imaš neki svoj forum ili bi ti ovdje napravio to...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-10-05
Poruka: 250
![]() | Re: Pitanjce Ma na svom forumu...... www.sa-clan.tk Zadnji Uredio PURGER : 19-02-06 u 16:55. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Pitanjce Koji forum?
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #6 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Pitanjce Ne znam napamet, a neda mi se instalirat phpbb samo zbog toga pa te upućujem ovdje http://www.phpbbhrvatska.com pa tu pitaj
| | |
| | #7 (permalink) |
| Banned | Re: Pitanjce ne bi želio zvučati grubo, ali ako ne znaš ni koji ti software pokreće forume, možda bi ti bilo bolje da sam UOPĆE ne prčkaš po instalaciji, nego da se prvo raspitaš jel možeđ naći osobu sa iskustvom i znanjem da ti pomogne. to ti je moje mišljenje. |
| | |
![]() |
| Tagovi: pitanjce |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Pitanjce! | Joe | Ljubav, Erotika, Sex | 58 | 05-10-07 15:37 |
| Pitanjce | Niksodus | Mobiteli | 4 | 22-02-06 19:07 |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:49.