| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Pitanje .. Registry u Tehnologija i Tehnika forumu; Zanima me dali stvarno postoje programi za defragmentaciju registry-a ... ili su to samo price ? Iako .. neke logike za postojanje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | Pitanje .. Registry Zanima me dali stvarno postoje programi za defragmentaciju registry-a ... ili su to samo price ? Iako .. neke logike za postojanje istih, ima .. mislim ... mmm
__________________ *********************** ICQ#243-136-464 & GmailTalk ![]() * Be yourself no matter what they say ..* |
| | |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Pitanje .. Registry Defragmentaciju ili čišćenje od smeća?
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #3 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Pitanje .. Registry Imaš recimo TuneUp Utilities, ima i za čišćenje i defragmentaciju... Koliko to sve smisla ima ne znam... za čišćenje znam da je dobro, za defragmentaciju... možda mmm
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Pitanje .. Registry Za defragmentaciju .. kuzis, ako svaki file na HDD-u zauzima njegov prostor i defragmentaciju je potrebno odradit svako toliko .. kaj se desava sa tim silnim podacima iz registry-a, pogotovo kod mene kaj experimentiram sa raznoraznim programcicima koje poslije deinstaliram pa mi CCcleaner i ostali ini 'cistaci' znaju pobrisati i po 200Mb kojecega .. kaj po logici stvari nebi i tu trebale postojati 'rupe' ? mmm mmm
__________________ *********************** ICQ#243-136-464 & GmailTalk ![]() * Be yourself no matter what they say ..* |
| | |
| | #5 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Pitanje .. Registry Pa i bi ustavri al čišćenje je više važno nego defragmentacija. Al kažem TuneUp Utilities ima i jedno i drugo... Ja ga stalno koristim i stvarno nemam nikad problema sa windowsima. Imaš i System Mechanic isto jako dobar program za takve stvari.
| | |
![]() |
| Tagovi: pitanje, registry |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| test za pametne | Kristijan | Igre bez granica | 16 | 03-12-07 22:09 |
| Registry Washer Version: 2.1.3 | Slider | Recycle Bin | 2 | 12-11-05 22:40 |
| Registry Washer Version: 2.1.3 | Slider | Recycle Bin | 0 | 12-11-05 22:22 |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:05.