| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi pitanje za laptop u Tehnologija i Tehnika forumu; ovako.. neki dan sam dobio laptop i sa bi htio stavit na njega nekakvu konekciju s kojom bi se mogao ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 180
![]() | pitanje za laptop ovako.. neki dan sam dobio laptop i sa bi htio stavit na njega nekakvu konekciju s kojom bi se mogao spojit gdje god hoću. gledam malo na t-com-ovoj ponudi, ništa, na vip-u sam našao al oni su stvarno preskupi za tak malo prometa(128mb=91kn), (1 giga=291kn).. e sad ak netko ima već iskustva s tim konekcijama i ako je našao nešto bolje od vip-a(ako uopče postoji) molio bih ga da mi kaže. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: pitanje za laptop Bojim se da nema trenutno boljeg rješenja od ovog Vip-ovog koje bi omogučavalo spajanje gdje god hočeš...evo mi radimo servis laptopa pa ne znam za bolju ponudu. Barem za sada jer jedino Vip i T-com pokrivaju cijelu ljepu našu radio signalom. Sve ima svoju cijenu pa i tehnologija. Prije par godina ne bismo o ovome uopće mogli prićati ako o mogučnosti a prije desetak to je još bila znanstvena fantastika. Zar ne?!
__________________ Profesionalni laptop - notebook i PC servis www.mojservis.hr TOSHIBA, PRESTIGIO, HP, LENOVO, IBM |
| | |
![]() |
| Tagovi: laptop, pitanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:27.