| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Pokažite svoje kompjutere (mašine, pile, kosilice...) u Tehnologija i Tehnika forumu; Evo došao sam na ideju da bi ovdje mogli postati slike vaših peela. Pa započnimo s mojom trenutnom:... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Gamer Guru | Pokažite svoje kompjutere (mašine, pile, kosilice...)
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku Zadnji Uredio daMassa : 27-09-06 u 12:00. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| side scrolling arcade action gamer | Re: Pokažite svoje kompjutere (mašine, pile, kosilice...) Mojoj pili zbog potrebe svakidašnjeg zavirivanja po hardware-u nedostaju bočne stranice, bacio ih. Ima bar kilo prašino u/po njoj, nalaze se ostatci marmelade po njoj, kao i poprilično kave i čokoladnog mlijeka... U "žaru borbe" nogom joj je izbijen jedan bay za optičke uređaje, tako da ima propuha i od tuda... U "žaru borbe" šakom joj je udubljen čitav prostor za tipku power on/off tako da se sad moram naslonit svojom težinom da bi upalio komp... Ne želin slikat svoju makinu, predobra je... ![]()
__________________ What a hell am I doin here? I don't belong here. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Pokažite svoje kompjutere (mašine, pile, kosilice...) Ajde daj nabaci sliju, moramo se malo i smijati ![]() ![]() ![]()
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Pokažite svoje kompjutere (mašine, pile, kosilice...) Fuzija, ovo je debeli offtopic, jos bi mozda ona guza prosla, ali ledja nekog tipa, to je tako offtopic ![]() ![]() Ej Servant cuo sam da imam 100E viska i da ih nemam nikome dati, pa mozda ih ti dobijes ako stavis sliku... ![]()
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Pokažite svoje kompjutere (mašine, pile, kosilice...) E nevjerojatno kako se ti znas izvuc... No dobro, a di su drugi, pa dajte malo pohvalite se s vasim peelama , nemora biti state of the art, ali ono...
| | |
| | #9 (permalink) |
| side scrolling arcade action gamer | Re: Pokažite svoje kompjutere (mašine, pile, kosilice...) Jebiga, ja san ekstreman slučaj pa zato ne želin stavit, al čim dobijem novu pilu odma dolaze slike, hihi zakon je šta sve roditelji kupuju svojim sinovima kad upišu faks... ![]()
__________________ What a hell am I doin here? I don't belong here. |
| | |
![]() |
| Tagovi: kompjutere, kosilice, mas ine, pile, pokazite, svoje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:02.