| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi pomoć oko procesora u Tehnologija i Tehnika forumu; amd procesor (1.47GHz) sam u BIOS-u na CPU-clock sa 133 podigao na 166 (maximalno 200) .samo to ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter | amd procesor (1.47GHz) sam u BIOS-u na CPU-clock sa 133 podigao na 166 (maximalno 200) .samo to ucinh, stisnuh save to CMOS i kad je trebalo restartati xp, crn monitor.upalim-ugasim 34 puta, gore lampice sve na kucistu,nista se ne dogadja. Jesam li ga ubio?Procesor ili plocu(MSI) i je li moguce resetitari BIOS polozajem jumpera na ploci nebi li se sve vratilo u prvobitno stanje. Jako mi je hitno i vazno (ubice me zena). Molim pomoc.Hvala |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | za ovo 'ubice' ti ne bi pomogel nikad. uči hrvatski, alergičan sam na srbizme
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter | amd procesor (1.47GHz) sam u BIOS-u na CPU-clock sa 133 podigao na 166 (maximalno 200) .samo to ucinh, stisnuh save to CMOS i kad je trebalo restartati xp, crn monitor.upalim-ugasim 34 puta, gore lampice sve na kucistu,nista se ne dogadja. Jesam li ga ubio?Procesor ili plocu(MSI) i je li moguce resetitari BIOS polozajem jumpera na ploci nebi li se sve vratilo u prvobitno stanje.Molim pomoc.Hvala |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-05 Lokacija: Rotterdam
Poruka: 390
![]() ![]() ![]() | Ma nije mrtav. Ako imas knjigu koju si dobio uz maticnu plocu,samo malo podigni voltazu i procice u win. Samo neznam dali ti memorija podrzava 166. Ako nemas namjeru da se s tim zezas,onda izvadi bateriju na nekih 20sec. i vratit ce se BIOS na default konfiguraciju. Ili reset CMOS kratko spajajuci ona 2 kontakta pored baterije. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aj dobro, ti si se valjda zabunil sa ubice i ja ti mogu pomoć: 1.Nađi na netu način za restartat svoj bios (probaj nać tip biosa na netu) 2.Ak možeš uopće uć u bios onda probaj nać 'Restore Defaults' Vjerojatno ti nisam pomogel uopće al svaki savjet nije na odmet p.s. moja alergija ne manifestira se samo iz tople sobe...
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
![]() |
| Tagovi: oko, pomo263, procesora |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:16.