| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi pomoć u Tehnologija i Tehnika forumu; poštovanje forumaši ja sam večeras jedan novi i imam odmah jedno pitanje 1.imam carnet vezu i koristim ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | poštovanje forumaši ja sam večeras jedan novi i imam odmah jedno pitanje 1.imam carnet vezu i koristim je ja na svom kompu i moj brat na njegovom kada sam ja na internetu on ne može biti i obrnuto moja brzina je onda 48.0kbps a kada je on na svom kompu onda njemu piše da mu je brzina 152.0 kbps kako to može da bude kada tako velika bruzina ne može biti preko carnet veze do koliko može biti brzina pomagajte i objasnite pozdrav ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-02-06
Poruka: 303
![]() | Re: pomoć teoretski najveca brzina modema je 56kbps, realna nesto manja oko 52kbps. uglavnom, znam za takvu situaciju kad ti se pokazuje veca brzina od moguce. kolko san svatija problem (ako se to opce moze nazvat problemom) je u modemu. neznan kako se moze ispravit, ali po meni to opce nije bitno i ako sve normalno radi ja nebi opce dira.... |
| | |
![]() |
| Tagovi: carnet brzina |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:18.

poštovanje forumaši ja sam večeras jedan novi i imam odmah jedno pitanje