| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Pomoc u Tehnologija i Tehnika forumu; Ljudi jel mi neko moze reci zakaj me izbacuje iz neki igrica zbog ovoga.check to make sure any new ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-07-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 162
![]() | ![]() ![]() Ljudi jel mi neko moze reci zakaj me izbacuje iz neki igrica zbog ovoga.check to make sure any new installation,ask your hardweror softwer for any windows updates you might need if problems continue disableor remove any newlyinstalationor software.disable BIOS MEMORYOPTION SUCH ASCAHING your computer.press f8 to select advanced startupoptionselect safe modeTECHNICAL INFORMATION: *** STOP: 0x00000050 ***nv4_disp.dll-address bfa6deee Beginning dump or physical memory physical memory dump complete. contact your system administrator or technical support assistance. ![]() ![]()
__________________ DINAMO SVETINJA UVJEK BIO I UVIJEK CE OSTATI |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: Pomoc dobar vic ![]() evo ja ne znam
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: Pomoc Ne se srditi, dobit ćeš čir ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: Split
Poruka: 91
![]() | Re: Pomoc Skini odavde memtest Memtest86.com - Memory Diagnostic skini ISO image i zaprzi na CD i bootaj komp sa memtestom i napravi test pusti par sati nek se vrti..PS. Vidim da se spominje i taj dll aj pokusaj jos i ovo Start>Run>upisi "sfc /scannow"(bez navodnika)>enter |
| | |
| | #7 (permalink) | |
![]() | Re: Pomoc Citat:
__________________ DINAMO SVETINJA UVJEK BIO I UVIJEK CE OSTATI | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Pomoc ocito te mema zeza....probaj prestekat u drugi utor...ak to ne pomaze onda posudi od nekog pa probaj vidit....taj dumping windozi rade kad imaju problema s memom....ak imas dva keksa a nisu isti moze bit da se kolju....velim ti prvo probaj raspored promjenit....a nebi ti bilo ni lose virtualnu memu stavit na minimum gigu sto se tice igrica.... a ovaj program koji noob spominje sluzi za test memorije sto se da iscitat iz naslova proga.....
__________________ u klet idu pametni i bedaki a van idu svi jednaki.... |
| | |
| | #9 (permalink) | |
![]() | Re: Pomoc Citat:
![]() ![]()
__________________ DINAMO SVETINJA UVJEK BIO I UVIJEK CE OSTATI | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-01-08 Godina: 30
Poruka: 155
![]() | Re: Pomoc meni se čini da tebe muči nešto vezano uz grafičku karticu,probaj ti sebi fino prvo izvadit grafičku van i očistit, ispuhat prašinu, pa stavi ponovo unutra i reinstaliraj drivere od nje. ovo ti se odnosi na driver od grafičke definitivno ***nv4_disp.dll-address bfa6deee ili su ti se driveri zbog nečega pobrkali ili ti je grafička otišla k vragu.. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:33.