| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Pomoc u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: D I A B L O meni se čini da tebe muči nešto vezano uz grafičku ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-07-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 174
![]() | Re: Pomoc Citat:
![]() ![]()
__________________ DINAMO SVETINJA UVJEK BIO I UVIJEK CE OSTATI | |
| | |
| | #12 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Pomoc zeno bozja....ja neznam koji je tebi vrag....daj se ostavi rade tog kompa jer ces sam sjebat nekaj jos vise....nitko ti nemre rec sa 100%-tnom sigurnoscu da se radi o tocno tom i tom kvaru/problemu ( bar ja )jer to nije tak jednostavno....ovo su nagadanja i dobre polazisne tocke....al da ce ti netko moc rec sto fakat je....nebih se kladio....ak imas nekog ko ti to moze slozit uposli njega, a ak ne nosi u servis....to su ti jedine opcije...i najsigurnije....a nebi skodilo ni malo surfanja po netu....ima sigurno negdje nesto o tome...a ak ne uspijes nac ( a ziher ima ) kontaktiraj microsoftovu podrsku mailom....oni su bar kvalificiraniji za to vise nek mi ovdje.... ![]()
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. Zadnji Uredio macor : 17-01-08 u 20:54. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-01-08 Godina: 30
Poruka: 156
![]() | Re: Pomoc ***nv4_disp.dll-address bfa6deee za ovo sam siguran da je vezano za drivere od grafičke ili za samu grafičku, ali što ti je točno sa kompom,to ti ni u servisu neće znati sigurno reći dok ne krenu redom pregledavat jednu po jednu komponentu. mi smo svi dali naša mišljenja o tome šta možeš i sama napravit da eventualno otkloniš kvar,pa ako ništa od navedenog ne upali, nema ti druge nego na servis i bok. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:37.