Raspravljate o temi Pomoć! u Računala forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Jucer sam s jednog kompa sve kabele prikljucia na drugi i radio s njim nekih sat vrimena, i nakon toga ...
Jucer sam s jednog kompa sve kabele prikljucia na drugi i radio s njim nekih sat vrimena, i nakon toga sve opet prikljucia na prvi di je doslo do problema!
Nakon paljenja(tog prvog), prilikom podizanja windows-a taman pred pokazivanje desktopa, ekran se iskljuci i nastavi radit na stand by-u(kao da nije nista prikljuceno na njega)
Mislia sam da je do ekrana, i opet ga prikljucia na drgi komp, a tamo normalno radi...
u cemu bi mogao bit problem...????
Jucer sam s jednog kompa sve kabele prikljucia na drugi i radio s njim nekih sat vrimena, i nakon toga sve opet prikljucia na prvi di je doslo do problema!
Nakon paljenja(tog prvog), prilikom podizanja windows-a taman pred pokazivanje desktopa, ekran se iskljuci i nastavi radit na stand by-u(kao da nije nista prikljuceno na njega)
Mislia sam da je do ekrana, i opet ga prikljucia na drgi komp, a tamo normalno radi...
u cemu bi mogao bit problem...????
možda si grafičku pomaknuo pa nema dobar kontakt sa pločom.
Po tvojoj procjeni, da li se kompjuter boota, kako ti radi lampca od diska, te kakav zvuk čuješ kada upališ kom (jednom bipne, dva puta, deset...)