| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi POMOĆ EPSON STYLUS DX3850 u Tehnologija i Tehnika forumu; Posjedujem printer EPSON STYLUS DX3850, koji ima 4 međusobno odvojene spremnika (žuta, crvena, plava i crna) za boju. Kada se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-01-06 Godina: 34
Poruka: 14
![]() | Posjedujem printer EPSON STYLUS DX3850, koji ima 4 međusobno odvojene spremnika (žuta, crvena, plava i crna) za boju. Kada se jedan od spremnika isprazni, iako su ostala tri puna, ne mogu koristiti printer, sve dok ne zamjenim istrošeni spremnik. Da li negdje u postavkama softwarea postoji mogućnost podešavanja tako da mogu koristiti samo crnu, bez obzira što se u printeru ne nalaze spremnici ostalih boja. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: POMOĆ EPSON STYLUS DX3850 Ja imam Epson Stylus C84 i ista stvar je kao kod tebe. Ja nisam nasao nista slicno sto tebe interesira, ali jednom sam nacuo sto su dvojica u jednom informatckim ducanu pricala. Naime prodavac je rekao sefu da im je Stylus C84 vec premosten na zutoj boji i da ga nemogu vise premostit jer nece radit. E sada da li itko zna vise kako to premoscivat, jel to hardwareske prirode ili softwareske ili mozda bas do samih drivera?
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
![]() |
| Tagovi: dx3850, epson stylus |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:49.