| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Pomoc oko DirectX-a u Tehnologija i Tehnika forumu; Treba mi jedna pomoc oko doticnog sranja... Naime da li itko zna kako se DirectX moze deinstalirat kompletno. Muce me ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Gamer Guru | Pomoc oko DirectX-a Treba mi jedna pomoc oko doticnog sranja... Naime da li itko zna kako se DirectX moze deinstalirat kompletno. Muce me neki problemi s time i nikako da rijesim. Vjerujem da bi deinstalacija pa instalacija pomoglo, no neznam kako to uciniti, ako se uopce moze? Hvala.
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Ovo sam našo na jednom forumu: Get this file from the Microsoft site: dxwebsetup.exe You can get it here: http://www.microsoft.com/windows/directx/ Then just run it. You can reinstall DX (same or higer version) over itself easily and it fixes anything that's broke. Just don't reinstall an earlier version. Or on your game disk there will be a DirectX or something like it directory. The setup file will be in there. Just run it straight off the CD. BUT! REMEMBER! THE VERSION YOU'RE INSTALLING MUST BE THE SAME OR HIGHER THAN THAT WHICH IS ALREADY INSTALLED. IF YOU TRY TO INSTALL AN EARLIER VS MANY BAD THINGS INCLUDING HOSING UP YOUR OS CAN HAPPEN.
__________________ Ako ja odem, tko će ostati; a ako ja ostanem, tko ce otići? |
| | |
| | #3 (permalink) |
| V.I.P. Član | Ovo je još jednostavnije: Dead easy, just tell windows that the current version installed is a lower version. u run napiši Regedit HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Microsoft DirectX Version For 9.0c I have a version number of 4.09.0000.0904 Change it to 4.08 and windows (and direct X installers) will believe you have directX 8 installed. I had directX 9.0B installed and 9.0c refused to install until I pulled this trick on it.
__________________ Ako ja odem, tko će ostati; a ako ja ostanem, tko ce otići? |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Gamer Guru | Gledajte sta je kod mene (mog frenda) problem. Frend je instalirao Heros 3 i automatski mu instaliralo s igrom DX7. Eh sada ja preko DX7 stavio 9.0c, ali ipak ne radi... Sto ne radi? Kada se udje u igricu (CoD2 i jos neke - osim Herosa 3) to izgleda kao akvarel, sve neke crte i mjesaju se boje. Kada stavim da igrica (CoD2) radi preko DX7 a ne DX9 onda se taj akvarel malo smanji. Prije toga sve je radilo OK. Probati cu ovo sto si mi rekao napraviti, pa da vidimo oce li se sta rijesiti...
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-05 Lokacija: Rotterdam
Poruka: 390
![]() ![]() ![]() | Probaj ovo: http://www.softpedia.com/get/Securit...X-Buster.shtml Neznam dali radi sa win xp. http://www.voodoofiles.com/3117 http://myappz.tk/ Nadam se da ces naci nesto korisno. |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Banned | Citat:
| |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Gamer Guru | Graficka je GeForce 5700 neznam da li je obicna 5700 ili neka xt, ultra ili sta vec... Inace prije je sve normalno radilo na DX-u 9.0c. Sutra idem kod njega pa cu pokusati srediti taj problem ovim savjetima sto ste mi dali.
| | |
![]() |
| Tagovi: directxa, oko, pomoc |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| jeste li znali da | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 14 | 18-10-05 12:00 |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:36.