Pokazujem rezultate 1 do 4 od 4

Pomoć oko flash playera

Raspravljate o temi Pomoć oko flash playera u Računala forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Može li mi netko pomoći! Ne mogu na internetu pokrenuti video isječke, niti na npr. net portalu vidjeti reklamne spotove, ...

Starter
    Datum registracije
    13-01-07
    Starost
    44
    Poruka
    3
    Liked
    0 times

Exclamation Pomoć oko flash playera

Može li mi netko pomoći! Ne mogu na internetu pokrenuti video isječke, niti na npr. net portalu vidjeti reklamne spotove, već mi samo na za to predviđenom mjestu pojavljuje se bijela pozadina.

Banned Avatar od korisnika silence
    Datum registracije
    21-10-05
    Poruka
    8,458
    Liked
    1 times

Re: Pomoć oko flash playera

koji browser? ak windowsi, koja verzija? jel imaš firewall ili antivirus?

ljudi, ako oćete pomoć, dajte se bar malo potrudite oko pitanja, dajte informacije s kojima se može barat.... kak da je znam kaj se tebi dešava ... jel imaš maca, linux, win98, xp, vistu? jel IE, firefox, opera, safari? win frewall, zone alarm.... itd, itd....

dajte malo truda u to.

Starter
    Datum registracije
    13-01-07
    Starost
    44
    Poruka
    3
    Liked
    0 times

Mr Silenc, riješio sam problem na način da mi je IvanxXx instalirao flash player, iako sam to isto pokušavao dva dana učiniti direktno sar sa Adobe stranice nikako to nisam uspijevao, tek je uspijelo kd je direktno instaliran na kompać. Ispričavam se na škrtosti podataka, jer sam danas prvi put na forumu. Hvala

Banned Avatar od korisnika silence
    Datum registracije
    21-10-05
    Poruka
    8,458
    Liked
    1 times

Citat Pravi autor: Billa Pogledaj Poruke
    Mr Silenc, riješio sam problem na način da mi je IvanxXx instalirao flash player, iako sam to isto pokušavao dva dana učiniti direktno sar sa Adobe stranice nikako to nisam uspijevao, tek je uspijelo kd je direktno instaliran na kompać. Ispričavam se na škrtosti podataka, jer sam danas prvi put na forumu. Hvala

drago mi je kaj si sredio, nadam se da se ne ljutiš zbog mog posta ... da bi ti pomogli trebamo što je više podataka, jer može biti tisuću stvari. da te ne želim pomoć, ne bi se ni trudio oko postanja, ali pokušavam ljude naviknut da kad traže pomoć, da daju što je više podataka, jer će tako i prije dobiti pomoć...

reć ti da nekaj instaliraš ili napraviš na kompu može još i pogoršat stvari, a to je zadnje kaj treba i tebi i meni...

btw :: welcome na croportal, nadam se da ćeš bit aktivan član

Lajkaj nas na Facebooku