| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Pomoć oko kompa u Tehnologija i Tehnika forumu; E hebemu,daj se dogovorite,te ovoj ne valja ovo,te ovoj ono...pfff... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 180
![]() | Re: Pomoć oko kompa a ja bi ti isto onda savjetovao intel 8200+3870 uglavnom grafulja i proc su najglavniji a ovo ostalo je više manje, što fali pajoniru-vjerojatno je core2man htio lg preporučiti, ja osobno koristim neki žnj DVD RW i neam nikakvih problema.. hard disk bi bio najbolji wd a seagate nije loš.. radna memorija 2x1024,ddr800..fkt je isti qurac koja marka je gore matična-tek tolko da podržava sve kaj ti treba ja sam naveo već svoju konfiguraciju i neda mi ju se mjenjat, možda bih jedino stavio bolje napajanje amd procesori nisu baš smeće, imaju samo realnije cijene od intelovih a nešto slabije preformanse |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-03-08
Poruka: 63
![]() | Re: Pomoć oko kompa A može i kučište bit od 200 kn a ne 500 pošto ionako nema neke razlike. Onda si možeš kupit bolje napajanje i ostavit ono iz kučišta za rezervu. Uglavnom ako crtaš i modeliraš itd obavezno moraš kupit dobar što veći LCD ekran a i malo manje moćna grafičke će te dobro koristit ako imaš pristojan procesor i 2 giga memorije. Mada 1600 kn za takve grafičke je odlična cijena. I ne stavljaj VISTU nego fino drži XP. I nek ti Vemilovci ili ko god sve to sastavi i isproba prije nego da odneseš doma. Naravno za XP se moraš sama pobrinut. Da ti ga slučajno ne uvale kod kupnje. Šta se tiče matičnih samo uzmi neko u krugu 600 kn, ne triba ti ništa bolje. Ja sam najbolja iskustva imao sa Epox, Gigabyte i Asus pločama. A ni Albatronke nisu za bacit. Zadnji Uredio kastaš : 13-03-08 u 16:30. |
| | |
![]() |
| Tagovi: komp, konfiguracija, pomoc |
« adobe after effects
|
wireles »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:21.