| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi pomoć oko laptopa u Tehnologija i Tehnika forumu; ljudi zanima me koji da si laptop kupim ja sam mislio uzet Acer Aspire 5520G...zanima me dali netko ima ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #5 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,161
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pomoć oko laptopa Ok, pare ti nisu važne i izabereš laptop od 5000 kn?!? Ako ti pare stvarno nisu važne, uzmi Toshiba Qusmio bilo koji model.
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pomoć oko laptopa Nije problem u mom neznanju (jer tog modela ima i ispod 5 kkn), nego u tome što ti nemaš pojma da laptopi iste oznake mogu biti različite cijene i do duplo - jer su im ugrađene drugačije komponente... bez obzira na to... to je jedan od jeftinijih modela, a ako ti novac ne predstavlja problem čemu uopće gledati laptope ispod 10 kkn??
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pomoć oko laptopa Po čemu ti se sviđa, po dizajnu? Zato što je bijel ili što??
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-09-07 Godina: 15
Poruka: 139
![]() | Re: pomoć oko laptopa • AMD Turion™ 64 2X TL60 2.0Ghz • NVIDIA nForce® 630M chipset • 15.4'' WXGA CrystalBrite, 1280 x 800 • NVIDIA® GeForce™ 8600M GS TurboCache™ , 512MB • 2GB DMBDR2 667MHz, 250GB HDD, BluRay / DVD • 802.11b/g, Gigabit Ethernet, • Consumer infrared (CIR) port • Acer CrystalEye webcam • 5 in 1 CR (SD, MMC, MS, MS PRO, xD), • ExpressCard™/54 slot • 4 x USB 2.0 ports, IEEE 1394 port • External display (VGA) port, DVI • S-video/TV-out (NTSC/PAL) port1 • Baterija 6 ćelija, autonomija 3h • Masa 2,75kg • Microsoft® Windows® Vista™ Home Premium sviđa mi se po svemu ovome navedenome! |
| | |
![]() |
« Satelitska pitanje
|
gamepad »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:41.