| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi pomoć oko laptopa u Tehnologija i Tehnika forumu; Pa šta će ti onda bolji prijedlozi, ako ti se po svemu sviđa?? Zar želiš naći nekoga koji ti se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pomoć oko laptopa Pa šta će ti onda bolji prijedlozi, ako ti se po svemu sviđa?? Zar želiš naći nekoga koji ti se sviđa po svemu i ima još nešto?? Što bolje od toga da ti se sviđa sve tražiš??
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-09-07 Godina: 15
Poruka: 139
![]() | Re: pomoć oko laptopa pa mene zanima dali ima netko tko se bolje razumije u laptope i tko mi može reći dali da kupujem ovaj laptop ili ne! ako se ti razumiješ u laptope onda mi reci samo dali je ovaj laptop dovoljno jak za igrice...na to mislim da se može igrat gta san andreas ili cod 2 nadam se da razumiješ što mislim |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-03-08
Poruka: 63
![]() | Re: pomoć oko laptopa Sa 8600 sa 512 rama??? Ma jesi ti lud? To nemože ni Doom 2 pokrenut šta ti je? Samo 2 gb rama??? Ma triba ti bar 16. I još bar tri procesora. Daj odi tamo i pitaj ih da ti to sve ugrade. ![]() Mislim jedino bi te tribalo zabrinut šta ima 15 inčni monitor... da ti nije to malo malo ha? ![]() |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-09-07 Godina: 15
Poruka: 139
![]() | objasni šta bi ti trebalo ovo značit!!! po ovom tvome što si napisao to znači da je to malo Sa 8600 sa 512 rama??? Ma jesi ti lud? To nemože ni Doom 2 pokrenut šta ti je? _Aris_ daj molim te ti pomozi jer koliko vidim ti se bolje razumiješ u laptope! Zadnji Uredio daidza : 14-03-08 u 12:39. |
| | |
| | #15 (permalink) |
![]() | Re: pomoć oko laptopa A uf, 15 godina ha, nisam prije vidio. Ajde onda ću ti oprostit taj nick pa ću ti reć da ti je snaga tog laptopa i više nego dovoljna za igrati sve, samo mu je monitor premali. I ako misliš da je bit huligan cool onda si glup. Možeš bit sritan da će ti starci dat lovu za tako nešto. Kupi ga i budi happy. |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pomoć oko laptopa Kupi laptop i moći ćeš se igrati... nemaš problema... ja San Andreas vrtim na 700 MB rama, 128mb grafičkoj i jednojezgrenom Celeronu D 2.5, za CoD ne znam... ali mislim da neće biti problema.
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #17 (permalink) |
![]() | Re: pomoć oko laptopa Ma ići će i CoD4 i crysis bez problema. Ali monitor je premali!!!! Uostalom bilo bi puno bolje kupit običan komp sa nekim 21 inčnim monitorom. A ne glupi laptop koji se raspadne za dvije godine max. |
| | |
| | #20 (permalink) |
![]() | Re: pomoć oko laptopa To ćeš skužit kad ti se raspadne a garancija više ne vrijedi a nemožeš promijenit ništa od tih dijelova. Al dobro vjerovatno će ti tata i mama onda kupit drugi. Svi laptopi su glupi a ne samo taj. Inače se laptop kupi jedino ako ti baš triba pokretno računalo... mada ga danas ljudi kupuju da bi bili cool šta je meni totalno glupo...ali dobro imaš 15 pa se ne tribaš zabrinjavat oko toga još neko vrime. |
| | |
![]() |
« Satelitska pitanje
|
gamepad »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:23.