| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi pomoc oko maticne!!! u Tehnologija i Tehnika forumu; ECS K7VZA ljudi molim vas da mi neko kaze koji najjaci procesor mogu stavit na ovu maticnu ja se ne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-03-07 Godina: 17
Poruka: 9
![]() | pomoc oko maticne!!! ECS K7VZA ljudi molim vas da mi neko kaze koji najjaci procesor mogu stavit na ovu maticnu ja se ne kuzim bas u to pa vas molim da mi objasnite, a nisam pri lovi za novu, unaprijed hvala Zadnji Uredio daidza : 24-02-08 u 14:32. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: pomoc oko maticne!!! PROCESSORS AMD® Athlon (K7) processors up to 1.2GHz(100MHz FSB) AMD® Duron processors up to 850MHz Full series of Athlon processors including the newest Duron and Thunderbird processors. (Can support the future 1.5GHz Thunderbird)
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: pomoc oko maticne!!! Pa tako piše, ali zašto matična sa VIA čipsetom? Da se naći boljih za sitnu lovu
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: pomoc oko maticne!!! pa ovo gore navedeno ti i jesu socket a procaci....imas opciju stavit recimo durona 1400 ili pak nekog athlona 1800+ koji zapravo radi na tih nekih 1.4 il 1.5 GHz...il posudi od nekog ak ima neki jaci athlon xp, recimo 2100+ pa vidi jel oce radit....ak ne onda si osuden na neki slabiji model il skupljat lovu pa ubost neki low end proc s maticnom i memom koji bi bili bolji od sadasnje konfe....
__________________ u klet idu pametni i bedaki a van idu svi jednaki.... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:44.