| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Pomoc oko prezenatacije u Power pointu u Tehnologija i Tehnika forumu; Ovako napravio sam prezentaciju i sada je trebama poslati profesoru iz infe a ako dobijem 5 imati cu 4 pa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-05-08
Poruka: 5
![]() | Pomoc oko prezenatacije u Power pointu Ovako napravio sam prezentaciju i sada je trebama poslati profesoru iz infe a ako dobijem 5 imati cu 4 pa pitam jer ima dobrovoljaca da mi savjetuju sta nije dobro ili ako imaju nekakvih prijedloga da urede to,bio bih vam jako zahvalan....MOLIM VAS POMOZITE OCAJAN SAm ![]() ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| SLIKA BEZ SMINKE RULZ Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 846
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pomoc oko prezenatacije u Power pointu a ja ti nisam toliko dobra u tome..koristim to samo za neka predavanja kada moram obraditi neku temu..ubacim slike i tekst... tako da ti neke extra savijete ne znam dati bas...ili necu uociti da ti nesto fali..hm uzdaj se use i u svoje kljuse ![]()
__________________ You can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 21-07-06 Lokacija: LOKVE - Bivša balkanska Godina: 29
Poruka: 1,350
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pomoc oko prezenatacije u Power pointu Oko pawr pointa se ne vežu nekak pravila kao kod worda, tako da bi ti ja preporučil jako puno detalja ali da ne pretrpaš stranicu, Mislim da bi riječ "pitko" bila idealna, boje neka budu blage koristi svjetlije tonove i tako... sretno |
| | |
![]() |
| Tagovi: pomoc |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:20.