| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Pomoć oko video softwera -MOLIM u Tehnologija i Tehnika forumu; Imam TRV digital 8 kameru i htio bih prebaciti podatke sa kazete na hard kompjutera. E sad , znam da mi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-06-06
Poruka: 359
![]() ![]() | Pomoć oko video softwera -MOLIM Imam TRV digital 8 kameru i htio bih prebaciti podatke sa kazete na hard kompjutera. E sad , znam da mi treba firewire kabel (kupio ga) ali i da mi treba neki software. Trebam nešto jednostavno ako možete preporučiti. Probao sam premier pro 1.5 ali je užas kompliciran Ako netko ima iskustva sa pinnacle studio 9.3 pa ako netko ima iskustva neka napiše koju riječ Unaprijed hvala SuperHrabarDabar |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Pomoć oko video softwera -MOLIM Ja sam skinuo ulead video studio 9 i ne znam da li je u odnosu na druge los ili super ali meni je posluzio, mogu reci da sam zadovoljan.
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Pomoć oko video softwera -MOLIM Za skinut film na hard / dvd djecja igra. Movie making i ostalo bi ocijenio vrlo user friendly imam ga ja. Ne znam samo dal ces naci UVS9 s obzirom da je desetka nedavno izasla...
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-06-06
Poruka: 359
![]() ![]() | Re: Pomoć oko video softwera -MOLIM Citat:
Hvala Bobo na savjetu..idem malo prosurfat , možda ga nadjem Slobodno ugnjavim na pm ako ga nadjem i ako mi nešto nije jasno ? Hvala unaprijed | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,854
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pomoć oko video softwera -MOLIM meni nije dobar ulead, dobio sam ga uz tv karticu, nije mi niš bolji od wmm-a
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Pomoć oko video softwera -MOLIM ma to ti moze napravit i Windows Movie Maker samo instaliraj neki DV codec (npr. Panasonicov) i kasnije kodiraj u VirtualDubuModu
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
![]() |
| Tagovi: molim, oko, pomoc, softwera |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Obrada video zapisa u programu VirtualDub v.1.4.9 | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 6 | 04-08-07 22:02 |
| Rock & Metal Videos | slay | Glazba | 0 | 13-07-06 19:53 |
| Preko tisucu xxx filmova i tovar galerija | walker | Recycle Bin | 4 | 30-12-05 11:27 |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:30.