| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Pomoc po grafici u Tehnologija i Tehnika forumu; Bok ekipa. Imao sam problem s compom i rijesio sam to kupnjom novoga kontajuci da cu biti na miru barem ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-12-07
Poruka: 4
![]() | Pomoc po grafici Bok ekipa. Imao sam problem s compom i rijesio sam to kupnjom novoga kontajuci da cu biti na miru barem neko vrijeme. No javio se momak nakon par dana koristenja...VPU recover mi je restartao drivere graficke kartice na minimalac. Mislio sam da je problem u temp ( ATI 2600XT ) ali ona je normalna. Pokusao sam sa svim driverima od 7.5 - 7.11 i uvijek isto ( isto je i s originalnim driverima ). Igram HL2 sa svim mogucim detaljima i radi normalno, ali kada opkrenem Flat out 2 zablokira cim ukljucim nitro...ako je netko imao slican problem ili zna rijesenje bio bih mu jako zahvalan na pomoci ( nova kartica ne dolazi u obzir do ljeta ). Da ne zaboravim...MB Gigabyte M56S-S3, AMD Athlon64 X2 4000+, Chieftec 550W, 1 GB Ram-a na 800MHz i famozna ATI Radeon 2600 XT PCIE ( 512 MB ) DDR3.... ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-12-07
Poruka: 14
![]() | Re: Pomoc po grafici Što mislite o grafičkoj ATI Sapphire x1950pro 512Mb ? Namjeravam je kupiti pa me zanima kako vrti igre i to...
__________________ Što napravi Englez kada pobjedi Hrvatsku na Euro?? Iskljuci playstation!!!!!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: upomocccccc |
« grafička
|
Hardwerska pomoć »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:06.