sa monitorom i periferijom ili bez?
ako planiras igrati onda bolje komp
ako planiras nositi gdje god onda bolje laptop
Raspravljate o temi Pomoc u odabiru neke kante u Računala forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Evo trazim dobru kantu kompjutera (moze i laptop) vec imam nest na umu ali nista specijalno ako netko ima nesto ...
sa monitorom i periferijom ili bez?
ako planiras igrati onda bolje komp
ako planiras nositi gdje god onda bolje laptop
Pa za te novce baš i nije kanta...
Intel ili AMD?
nVidia ili Radeon?
Da ti olakšam:
Autronic gotove konfiguracije: http://www.autronic.hr/cms/Katalog.a...Kategorija=155
Dell prijenosnici. Posebno serije XPS i Latitude. Obrati pažnju da Kodeks nije jedini zastupnik za Dell u Hrvatskoj. http://www.kodeks.hr/Dell/prijenosna...D-2,G-370.aspx
Links konfiguracije (zapazi da sam zaobišao HP i Lenovo konfiguracije) http://www.links.hr/index.php?option..._kategorija=03
Vemil Astro konfiguracije Vemil d.o.o. - Cjenik
Ovo su, naravno, linkovi samo za primjer.
Ah, da... svugdje provjeri je li uključen monitor (i ostale periferije) te može li se za određenu količinu kunića produžiti garancija.
Naravno, ja sam svoju konfiguraciju slagao sam...
May you live in interesting times...
Jel tko imao iskustva sa sastavljanjem svog PC-a
AMD Phenom II X4 810 BOX, 2.6GHz, SckAM3 oko... 1400 kn
Gigabyte GA-MA790FXT-UD5P, AM3, SATA2, GLAN, FW oko... 1400 kn
DDR3 4GB (2x2GB) Kingston, 1333MHz, CL9, oko... 700 kn
Sapphire HD 4870, 512MB GDDR5 oko... 1500 kn
DVD-RW PIONEER DVR-216 Serial ATA-150 oko... 190 kn
HDD WD 640 GB (32MB/7200/SATAII) Black, WD6401AALS oko... 500 kn
Napajanje Corsair TX Series, 650 Watt, ATX, EPS12V, PS/2, oko... 750 kn
sve skupa bez kucista meni ispada nekih ..........................6440 kn![]()
Zbog cega primatima nikada ne iskljucuju elektriku oni u principu ionako rijetko citaju.
preskupo za amd-a,los omjer ulozenog i dobivenog...uz to covjek ima pare za kupiti high end komp a ne srednju klasu...
evo komp koji je 700kn skuplji a nudi 30% bolje performanse:
1 x DDR3 6Gb (3x2Gb) Corsair, 1333MHz, 9-9-9-24, COR-TR3X6G1333C9
1 x Procesor Intel i7 920, 4x2.66GHz, 1333MHz, 8Mb cache,socket 1366
1 x Gigabyte EX58-UD3R, s1366, Intel® X58 + ICH10R Chipset, 4x DDR3
1 x XFX HD4890 1GB DDR5 HAWX Black Edition, Dual DVI, HDTV , 1000MHz
1 x HDD WD 1Tb, 1001FALS , SATA II, 32Mb Cache, WD Caviar Black, 72
1 x Napajanje CORSAIR 550W, VX Series CMPSU-550VXEU, 12cm vent., ATX
1 x DVD upisivač Pioneer DVR-216DBK, DVD±RW, 20x DVD±R ,10x DL
7.118,06Kn u adm-u
kuciste si sam odaberi...monitor i tipkovnicu isto ako vec nemas jer se nisi izjasnio
Isto sra..e drugo pakovanje........
salim se malo,ali ako covijek nezeli sam slagati mozda je ipak jednostavnije uzeti gotovu konfu pa onda samo unutra piknut jos rama i eventualno zamijenit grafu![]()
Zbog cega primatima nikada ne iskljucuju elektriku oni u principu ionako rijetko citaju.
nemas ga vise u ponudi osim u protisu...a ima novijih verzija tipa 620 i 700-nesto...sto mi se cini boljim ulovom kad vec imas rastezljiv budzet...il copit nesto sasvim drukcije folozofije, za igre, al to onda i posteno kosta ak je laptop...
ima mi gx600 buraz i odlican je, al za neko ultra igranje i nije, gta 4 nema sanse da u nekoj zadovoljavajucoj fps granici igras...i ima svega 160 giga disk i 2 gige rama...ipak malo razmisli...
vacs ti je dobro predlozio, a sto se tice love jos ti ostane oko 4 somica, pa ak os mozes u onom prijedlogu promijenit neke dijelove mada vidim da nema potrebe...