moze li se to ikako napraviti da oznacim dio slike i napisem link do kojeg ona vodi
![]()
Raspravljate o temi Pomoć za dreamweaver cs4 u Računala forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Imam jedno pitanje vezano uz dreamweaver! Mogu li kada postavim sliku kao pozadinu, označiti neke linkove na toj slici kuzite ...
moze li se to ikako napraviti da oznacim dio slike i napisem link do kojeg ona vodi
![]()
hajde de...
SVE JE PROLAZNO, SAMO JE GLUPOST VJEČNA !!!!!!!!!
sad kontam sta ti je problem!! ako sliku umetnes, mozes jedino postaviti da cijela slika bude link, tačnije hyperlink, a ne mozes na dijelove slike ili na tekst na slici jer to nije više tekst, nego slike.
Neke ideje: probaj sliku razlomiti pa tako imaš mogućnost dodavanja više hyperlinkova, kucaj tekst preko slike i sl.
sretno
SVE JE PROLAZNO, SAMO JE GLUPOST VJEČNA !!!!!!!!!
KAsnim puno ali može se. NEmam ga instaliranog trenutno pa se nemogu sjetiti ali može se,radio sam to.
Ako ces sliku stavit kao background cile stranice, onda ne znam nacin. A ako ces je stavit u layer onda dio ili vise njih oznacis sa hotspot tool-om. Kad oznacis dio koji zelis na slici u propertisima ces dobit link opciju.
Evo ti i slika tog hotspot-a da se ne izgubis.Valjda je to to sta trazis.
![]()