Pokazujem rezultate 1 do 6 od 6

Pomozite

Raspravljate o temi Pomozite u Računala forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Ovako kupio sam HP - ov laptop model 6730s... Sve super sve 5 samo grafička zajebava... Pitanje je da li ...

Početnik
    Datum registracije
    24-11-06
    Starost
    22
    Poruka
    9
    Liked
    0 times

Pomozite

Ovako kupio sam HP - ov laptop model 6730s... Sve super sve 5 samo grafička zajebava... Pitanje je da li mogu tu svoju grafičku zamijenit ( po mogućnosti za bolju ) ili ju mogu zamijenit samo za istu... Zaboravio sam vam reći, grafička nije integrirana... Neka ATI Mobility Radeon 3430 je u njemu...

Regularni forumas Avatar od korisnika Dži
    Datum registracije
    29-08-04
    Poruka
    205
    Liked
    0 times

Re: Pomozite

ako grafička nije integrirana možeš izvršiti zamjenu. naravno grafička mora biti kompatibilna te se treba paziti da fizički stane
    Download | Download - Hrvatski Download Portal - Download.hr

Početnik
    Datum registracije
    24-11-06
    Starost
    22
    Poruka
    9
    Liked
    0 times

Kužim ja to... A jel znaš možda kak ja to mogu provjerit? Te tipove grafičkih kartica koje su kompatibilne sa mojim laptopom?Probao sam na support stranici za HP ali ništa od toga...

Regularni forumas Avatar od korisnika Old King Clancy
    Datum registracije
    27-05-09
    Poruka
    183
    Liked
    0 times

odneseš laptop u servis i oni če ti ponudit graficke koje su kompatibilne lapopu...

Starter
    Datum registracije
    30-12-09
    Poruka
    6
    Liked
    0 times

imam problem sa igricom gta 4 koju sam kupio org. u trgovini.kada uđem u igru sve pet ali kod grafike koma grafika je na najjače postavljena i sve high ali steka pomalo a kad smanjim grafiku jos vise steka dali netko zna u cemu je problem komp je nov star 2 mjeseca sve rade na njemu igrice na high igram i codmw2 na high sve i crysis isto nista nesteka evo napisat cu svoju konfiguraciju pa ako netko zna neka mi pomogne;

processor:intel core 2 quad q8200 x4 2.34Gzh
    matična ploča:neka asusova model P5QL
    grafička kartica:nVidia GeForce gts 250 512 mb GDDR3
    hard disk:640gb
    radna memorija:4gb ram-a
    microsoft xp professional 2002 god. service pack 3

PS:gledao sam na youtubu neki lik ima dvojezgreni procesor intel igraficku losiju od moje i li igra na rezoluciji
    na kojoj ja igram 1680:1050 I NJEMU NE STEKA !!!!!!!!!!!! ako neko ima nekakvo rjesenje neka mi se javi moze i na xf:pgbrany...hvala
    Zadnji Uredio Quad~Forever : 30-12-09 u 19:14

Starter
    Datum registracije
    30-12-09
    Poruka
    6
    Liked
    0 times

gta 4 steka

Lajkaj nas na Facebooku