ako grafička nije integrirana možeš izvršiti zamjenu. naravno grafička mora biti kompatibilna te se treba paziti da fizički stane
Raspravljate o temi Pomozite u Računala forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Ovako kupio sam HP - ov laptop model 6730s... Sve super sve 5 samo grafička zajebava... Pitanje je da li ...
Kužim ja to... A jel znaš možda kak ja to mogu provjerit? Te tipove grafičkih kartica koje su kompatibilne sa mojim laptopom?Probao sam na support stranici za HP ali ništa od toga...
odneseš laptop u servis i oni če ti ponudit graficke koje su kompatibilne lapopu...
imam problem sa igricom gta 4 koju sam kupio org. u trgovini.kada uđem u igru sve pet ali kod grafike koma grafika je na najjače postavljena i sve high ali steka pomalo a kad smanjim grafiku jos vise steka dali netko zna u cemu je problem komp je nov star 2 mjeseca sve rade na njemu igrice na high igram i codmw2 na high sve i crysis isto nista nesteka evo napisat cu svoju konfiguraciju pa ako netko zna neka mi pomogne;
processor:intel core 2 quad q8200 x4 2.34Gzh
matična ploča:neka asusova model P5QL
grafička kartica:nVidia GeForce gts 250 512 mb GDDR3
hard disk:640gb
radna memorija:4gb ram-a
microsoft xp professional 2002 god. service pack 3
PS:gledao sam na youtubu neki lik ima dvojezgreni procesor intel igraficku losiju od moje i li igra na rezoluciji
na kojoj ja igram 1680:1050 I NJEMU NE STEKA !!!!!!!!!!!! ako neko ima nekakvo rjesenje neka mi se javi moze i na xf:pgbrany...hvala
Zadnji Uredio Quad~Forever : 30-12-09 u 19:14
gta 4 steka