znas skidat sa youtube a neznas przit dvd?
Raspravljate o temi Pomozite ! ! ! u Računala forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Pozdrav ljudi treba mi pomoc oko przenja dvd cd-a.Mozel mi neko objasnit kako da na dvd cd sprzim spotove pjesama ...
znas skidat sa youtube a neznas przit dvd?
dvd player ti ne cita divx?
uglavnom imas u neri kad biras vrstu koju przis DVD-Video
Ljudi pozdrav, imam jedan problem sa RAM memoriom. Naime kompjutor ima 4GB rama DDR2, a komp ih prepoznaje kao da ima 3.50 GB, neznam zašti šta je jos čudno u everestu i ostlalim takvim programima isto to , ne znam baš čudno, pa ako neko zna rješit stvar, neka pomaže.
![]()
1. fula si temu
2. imas 32bitne windowse i zbog toga...ako zelis da ti vidi svih 4gb moras instalirati 64bitne ali nemas potrebe jer tih 0.5gb ti nista ne znaci
Molim Vas pomoć! Izbrisala mi se tablica iz exla. tj. zamijenila se sa starom tablicom iz drugog dokumenata (kad sam otvorila oba dokumenta istovremeno, a oba imaju isti naslov). pisalo mi je neš kao...da nemože otvoriti dva istoimena dokumenta i još jedna rečenica ispod, koju nisam čitala... pa ja klik na yes i zeznula stvar do kraja. Ja bi svoju staru tablicu nazad! probala s backup programom ali ništa...
nema ti pomoci nego novu tablicu delati
i ubuduce citaj sto ti javlja i ne imenuj fajlove isim imenom