| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi povezivanje mobitela preko irda (upomoc) u Tehnologija i Tehnika forumu; trebam pomoc oko gore spomenutog. ovako hocu spojit komp i moj sony&ericsson t630 preko irda, e sad komp ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,196
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | trebam pomoc oko gore spomenutog. ovako hocu spojit komp i moj sony&ericsson t630 preko irda, e sad komp mi neprepoznaje irda uopce znaci valjda trebam sofware, pa molim link ako ko zna. tj ako ko moze nek mi to malo objasni hvala.
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ma da cy. to sam i slozio tak al nece radit. no nema veze odustajem ![]()
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
sve sam opcije slozio i nisam uspio zato sam pito vas zna li ko ma daj necu se nervirat zbog mobitela boli me k.... : i hvala ti na preporuci pokusat cu nes nac
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-11-05
Poruka: 39
![]() | Re: povezivanje mobitela preko irda (upomoc) Predpostavljam da drajver za irDA-u radi savršeno. Da li imaš softver koji se zove u stilu File Manager, original za SoniEricsson mob?? evo ti link: http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?...=6997&esi=true Probaj s njim. Malo je velik (33MB) Ali svi su oni takvi!
__________________ >>Sve to dođe na svoje... odavno pravila znam... :fly |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: povezivanje mobitela preko irda (upomoc) hvala ti na linku.
| | |
| | #10 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,928
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | moja preporuka M. nemoj se uopće zajbevati s Irdom...nego si kopi neki Bluetooth usb za komp, upariš ih i šljaka bez problema, puno brže i možeš biti na drugom kraju stana ako želiš....sada ih imaš po 100 kuna.... ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: irda, mobitela, povezivanje, preko, upomoc |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Spajanje mobitela na internet preko GPRS usluge | Kristijan | Mobiteli | 0 | 26-10-05 23:26 |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:38.

: