| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Prestige 600 series zaštita wlana u Tehnologija i Tehnika forumu; Jel zna netko kako stavim password da mi se nitko ne može spojiti na net... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| side scrolling arcade action gamer | Re: Prestige 600 series zaštita wlana Jel to onaj Zyxel crni sto dobijes od tcoma? Valjda bi trebao otići u nekom internet browseru na adresu 192.168.1.1 , mislim da je to po defaultu i tamo u security stavit password, i mozda jos "invisible nacin rada"...
__________________ What a hell am I doin here? I don't belong here. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Prestige 600 series zaštita wlana Kristijane, ako to nisi još sredio ja sam ti uvijek na raspolaganju...ne da se hvalim ali mi smo ti maheri za to... instalirali smo i podesili bar stotinjak routera.
__________________ Profesionalni laptop - notebook i PC servis www.mojservis.hr TOSHIBA, PRESTIGIO, HP, LENOVO, IBM |
| | |
![]() |
| Tagovi: internet, prestige, prestige 600 series, wlan, zastita, zastita wlan a, zyxel |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:15.